Review: Crema contur ochi cu ulei de argan de la Farmec

Buna fetelor,

Sincera sa fiu, de abia astept sa vina week-end-ul, fiindca de mult n-am mai avut o saptamana grea ca aceasta. Bad Juju, I tell you.

In fine, sa trecem la review-ul de astazi si sa va prezint inculpata - Crema contur pentru ochi cu ulei de argan de la Farmec:


Ce spun ei: Uleiul de argan este unul dintre cele mai bine păstrate secrete cosmetice ale femeilor marocane.Este numit “ lichidul de aur “de către experÈ›ii în frumuseÈ›e datorită efectelor pozitive pe care acesta le are în întreÈ›inerea, frumuseÈ›ea È™i sănătatea pielii È™i părului.

Uleiul de argan este folosit pentru întreținerea și frumusețea pielii, părului, unghiilor. Are proprietăți hidratante și protejează pielea, astfel încât poate fi utilizat pentru masajul pielii, inclusiv la bebeluși.

Produs fără parabeni/ Parfum hipoalergenic.

Zona din jurul ochilor este mai expusă acțiunii agresive a diferiților nocivi și ca urmare mult predispusă la formarea ridurilor, necesitând o îngrijire specială.

Uleiul de Argan este recunoscut pentru excelentele sale proprietăţi de emolienţă, catifelare ÅŸi hrănire a pielii. Contribuie la estomparea ridurilor È™i conferă pielii elasticitate. Ajută la restabilirea pH-ului natural al pielii, regenerează pielea prin revitalizarea funcÈ›iilor celulelor, prevenind îmbătrânirea precoce, cauzată de poluare, fumat, expunerea excesivă la soare, este deosebit de util în tratarea pielii uscate. 

Vitamina A prezentă atât în uleiul de Argan, cât şi ca adaos suplimentar, constituie un antioxidant natural eficient, contribuind la combaterea îmbătrânirii cutanată datorate radicalilor liberi: linii fine şi riduri, scăderea tonicităţii, pierderea luminozității şi strălucirii tenului, etc.

Se aplică dimineata și seara, masându-se ușor cu mișcări circulare până la absorbția completă.Rezultat: Ten mai neted, catifelat şi luminos.

Ce spun eu: Recunosc, crema asta am luat-o in promul rand pentru uleiul de argan din compozitie, acesta fiind un factor decisiv, gandindu-ma la actiunea anti-rid a uleiului.

Produsul se prezinta intr-un tub squeeze, cu varful prelungit, prin care se face o dozare usoara a   produsului.


Crema are o culoare alba, o textura usoara si un miros discret, usor masculin. Se aplica usor, datorita aplicatorului, intra repede in piele, nu lasa o senzatie grasa pe piele.



Mirosul dispare imediat dupa aplicare, crema hidrateaza si lasa pielea din jurul ochilor catifelata. Efectul de luminozitate nu l-am prea vazut, si nici diminuarea liniilor fine. Nu mi-a provocat alergii, usturimi sau neplaceri.

Per ansamblu, un produs decent, cu raport pret-calitate bun, dar nici nu m-a impresionat in asa masura incat sa o recumpar, ma asteptam la un efect mai intens a substantelor active.

Ingrediente: Aqua, Caprylic Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth - 20, Glyceryl Stereate, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Polyacrilamide, C13-C14 Isoparaffin, Laureth - 7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Retinyl Palmitate, Methylisothiazolinone, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, BHA.

Cantitate: 15 ml.

Valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Pret: intre 9-15 lei, depinde de magazin.

Unde il gasiti: online, pe www.farmec.ro , in supermarketuri, hypermarketuri, plafare.

Voi ati incercat gama cu ulei de argan de la Farmec?

Share:

27 comentarii

  1. Eu sunt in cautarea unei creme mai consistente..
    Noroc cu review-ul tau, o sa caut altceva. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu stiu ca am pretentii mari, dar vreau sa vad ceva imbunatatiri dupa folosirea unei creme...

      Kisses

      Ștergere
  2. eu momentan o testez pe cea de la Nivea cu q10+ si antirid si sunt tentata sa o cumpar in varianta full size :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm, chiar daca nu au fost efecte spectaculoase, eu as incerca-o intr-o buna zi! Imi trezeste curiozitatea!

    Multumim pentru review!
    Pupici, Claudia!

    Ilda
    Lavender Thougths

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De incercat merita, dupa cum am zis e buna, hidrateaza, dar nu m-a multumit pe partea de linii fine si de luminozitate.

      Kisses

      Ștergere
  4. Eu folosesc demachiantul cu ulei de argan si sunt foarte multumita de el. Am sa incerc si aceasta crema de ochi pentru ca imi place prezentarea si sper sa fie un produs bun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu vreau sa-l incerc, sunt atrasa de tot ce are in compozitie ulei de argan :D

      Ștergere
  5. Si eu eram cu ochii pe ea, dar am amanat cumpararea..sa mai termin cu altele.. Mersi de review!

    RăspundețiȘtergere
  6. Din gama asta, am crema antirid si demachiantul 2 in 1. De ambele sunt multumita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din cate vad este o crema contur ochii, adica de prevenire a ridurilor (sau pur si simplu de hidratare, de imbunatatire a pielii), nu de tratarea lor :)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca au zis ca estompeaza ridurile si ofera luminozitate, eu asta am asteptat :D

      Ștergere
  8. Nu am încercat niciun produs din această gamă, dar asta nu mă împiedică să nu-i recunosc meritele. Un preţ bun, calităţi pe măsură - trebuie încercat! Îţi mulţumim, Claudia! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca gama este mare, eu mai am cateva produse de bifat de la ei, inclusiz samponul si demachiantul.

      Ștergere
  9. Mie toata gama Farmec Natural mi s-a parut ca imi usuca tenul. Crema pentru ochi nu am avut-o, momentan folosesc ulei de samburi de struguri pentru ten si zona ochilor si ma simt extraordinar asa. A facut asta micu' in 3 zile ce nu au facut diverse creme in luni de zile.
    Per ansamblu sunt fana mare Gerovital/Farmec, dar din gama Natural nu m-am inteles decat cu crema de maini cu galbenele. :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Dana, pentru pont. Maine plec la shopping sa-l caut!

      Si eu ma cam tot invart pe langa o crema de maini de la ei, inca nu sunt convinsa ca am nevoie de ea.

      Pupici!

      Ștergere
    2. Cu placere! Eu momentan o am pe cea cu glicerina, e foarte buna. :)

      Ștergere
  10. Nu am incercat-o, dar o trec pe lista. Eu sunt indragostita de cea de la Hofigal si mi-a mai placut o mostra de la Mario Badescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am trecut si eu pe lista cea de la Hofigal. De la MB am cautat si eu mostra, dar n-am gasit.

      Ștergere
  11. daca nu estompeaza riduri, n-o vreau...

    :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa am zis si eu! acum astept sa o termin, apoi trec pe ulei de seminte de struguri!

      Ștergere
  12. Chiar mă gândeam dacă s-o cumpăr sau nu, dar după ce am citit review-ul tău, mai bine caut altceva. Mie îmi plac cremele mai hidratante și consistente. :)

    Pupici

    RăspundețiȘtergere