La ce mai viseaza Claudia #29 - Comanda FragranceDirect

Buna fetelor,

Adevarul e ca cel mai stufos wishlist il am pe fragrancedirect. De ce? Ca au cosmetice si machiaj la preturi imbatabile, si produse care la noi se gasesc mai greu, sau la preturi prea mari.

Si de fiecare data au reduceri. Parfumuri nu prea am curaj sa vreau de la ei, si oricum am destule, asa ca o sa le zic pas.



Ce-mi place la ei este ca livreaza la Oficiul Postal de care apartii, nu la Posta Vamala.

Ce nu-mi place e ca ofera shipping moca doar pentru UK.

Voi ati comandat de la ei? Ce experienta ati avut?

Kiss Kiss

Share:

16 comentarii

  1. Stiu de ei dar nu am experienta fragrancedirect!
    Asteptam parerile tale in cazul in care vei ceda ispitei!:))

    Pupicei, Claudia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu zic nimic, inca sunt la PanProject, cu toate ca ma inghionteste piticul de pe creier sa plasez o comanda!

      Kisses

      Ștergere
  2. Chiar aseara mi-a spus o prietena despre site-ul asta. Din ce a spus, parfumurile sunt originale. Desi mi-a zis ca au niste preturi ridicol de mici, nu am comandat de la ei si nici nu am de gand, pentru ca mi-e frica sa nu ma invat prost si sa imi umplu casa cu cosmetice de care nu am nevoie, doar pentru ca sunt ieftine. Si nici nu ma incanta ideea de a comanda in strainatate. Deci zic pas, ca nu am nevoie. M-am autoeducat sa nu imi doresc decat ce am nevoie. Restul... admir si plec. Ca salariul e unul si nu pot sa il dau numa' pe smacuri. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu deja m-am invatat prost, acum incerc sa ma dezvat. Oricum, eu vreau ceva rujuri, cred, ca am acasa doar 2 si ceva produse de ingrijire a corpului:D

      Ștergere
  3. Stiu siteul, dar nu am comandat niciodata

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiam de siteul asta de cel putin 3 ani, dar niic eu nu am comandat. Am inteles ca acum dureaza mai mult ca inainte pana ajunge comanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma gandeam la o comanda de Black Friday, dar cred ca ar ajunge in perioada Craciunului, dar mi-e cam frica de Posta Romana in acel moment :))

      Ștergere
  5. Nu este zi in care sa nu bantui pe pagina asta.Am fost tentata de multe ori sa comand,dar m-am documentat si din ce am citit multe comenzi se "pierd" pe drum.E drept ca-ti inapoiaza banii,dar eu as muri de nervi sa stau cu sufletul la gura sa primesc bunatatile si sa treaca saptamani..luni...si sa raman DOAR cu gandul la ele. :D Se pare ca parfumurile ar fi originale(si mie mi-e greu sa cred la preturile pe care le au),dar multe dintre produse nu,de exemplu produsele Ck..alea de make-up.Dar vorba aia..pana nu vad,nu cred! Daca faci intre timp o comanda sa ne spui si nou cum au decurs lucrurile,chiar sunt foarte curioasa!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am 3 sau 4 comenzi la activ pana acum si un cos cu produse de 20 de lire :)) astept sa am banuti sa mai fac o comanda <3
    Prima comanda mi-a venit cam in 6 saptamani, dar a ajuns ok. Impacheteaza super bine pachetele! Ultima comanda chiar mi-a venit la usa pachetul, nu stiu de ce, si eu m-am super mirat cand l-am primit, eu asteptam avizul :))
    Eu am comandat in special multe oje. Si da, sunt originale...chiar si la pretul asta mic. Cred ca e un site gen ce nu se vinde pe site-urile mari...ajung la ei la reducere, gen outlet. Pentru ca niciodata nu am vazut noi colectii la essie, opi, ce m-a interesat si sunt putine nuante din care sa alegi.
    Eu ti-l recomand! Repet, abia astept banuti sa mai dau o comanda :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am vazut si eu, nu au colectiile noi la oje, dar tare ma cam tenteaza sa incerc Essie.
      De abia astept sa plasez o comanda! Am si eu 40 delire de wishlist :))

      Ștergere
  7. imi doresc din vara sa fac comanda la ei ,sincer nu am comandat niciodata de p site-uri de afara asa ca habar n-am cum se face dar totusi am incercat am facut eu ce am facut si uite asa i-am blocat cardul sotului.Deci nu ma intreba cum:)) pur si simplu nu am facut decat sa introduc acolo :
    Card Number:
    Card Name
    adevarul e ca am incercat de foarte multe ori .dar totusi tot nu vad legatura..in fine faza e ca nu am reusit :(( probabil voi ruga pe cineva care sa imi sara in ajutor, mie imi place de mor site-ul :D e foarte tare:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca stiu eu ce ai patit cu cardul. Been there, done that. Daca se plateste prin Paypal, trebuie sa mergi la banca de care apartine cardul si sa ceri sa iti activeze optiunea de plati online cu cardul. O sa iti blocheze 2-3 euro pentru verificare, o sa iti dea un cod, apoi iti deblocheaza banii. Si dupa aia poti face gaura in buget :))

      Ștergere