Spotted: J`Adore by Dior Dupe

Buna fetelor,

Astazi am ajuns prin Iasi si, desigur, si prin Kaufland. Si unde credeti ca o puteti gasi pe Claudia cand intra intr-un magazin ? La sectiuea de cosmetice :D.

M-am uitat, am analizat, si eram pe punctul sa plec. Pe un raft, vad o sticluta de parfum, cu o culoare care mi-a adus aminte de regretatul meu parfum J`adore by Dior. Ma apropii, deschid sticluta de tester si miros. M-am gadit ca nasul meu imi joaca feste. Pulverizez putin pe incheietura mainii si raman blocata.

Tocmai am gasit dupe-ul dupa parfumul meu preferat.



Jeanette Woman Eau de Parfum by Blanchette B, la pretul de 14 lei sticluta de 100 ml, comparativ  cu J`Adore by Dior la pretul de 50 euro sticluta de 50 ml.



Mirosul este identic, culoarea parfumului este identica.

Mirosul persista cam 3-4 ore, cat persista si regretabilul.

Mai erau si alte parfumuri, pe care nasul meu de necunoscator nu a reusit sa le identifice.

Daca aveti drum prin Kaufland nu ezitati sa vizitati si sectiunea de parfumuri :D

Kiss Kiss

Share:

12 comentarii

  1. offf, ce imi faci!? Acum trebuie sa merg neaparat in Kaufland. Problema e ca ajunsa acolo nu ma voi putea limita doar la parfumel:P
    Sa il folosesti cu placere!
    www.ioanarosu.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Eu zic ca se merita. Mai erau si alte miunatii frumos mirositoare, poate recunosti ceva din ele. :D

      Ștergere
  3. Am lucrat intr-un magazin cu parfumuri si am ramas uimita cand am mirosit acest parfum.Mi s-a parut cunoscut si dupa aceea am realizat ca este chiar ca si J'adore de la Dior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am ramas uimita cand am gasit acest parfum. Mirosul este identic, culoarea este identica. Doar firma si pretul dufera :D

      Ștergere
  4. miros identic??? inseamna ca nu ai avut niciodata un J`adore original, si daca nu ai avut, treci pe la o parfumerie de lux ca sa te convingi. Janette miroase bine, il am si eu, dar nu e cazul sa comparam un parfum de 15 lei cu unul de 400.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nasul meu asa zice. am avut si varianta originala, cumparata de la mama ei :)

      Ștergere
  5. Si eu cunosc aceste parfumuri si imi plac insa de la un timp nu le am mai gasit la Kaufland. As vrea sa mai cumpar unul si nu stiu de unde. Mai puteti ajuta cu o informatie in acest sens? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca sa intrebi un angajat de la Kaufland, posibil sa nu fi fost pe stoc la un moment dat! eu le-am vazut in toate magazinele in care am intrat!

      Ștergere
    2. Buna! Ati mai gasit cumva parfumul acesta in Kaufland?? Eu nu-l gasesc:((
      Claudia Choice, ziceai ca tu ai gasit..unde anume? Multumesc!

      Ștergere