Review Elmiplant Skin Moisture Gel de curatare cu nectar de gutuie si vitamina E

Buna fetelor,

Astazi va voi prezenta Elmiplant Skin Moisture Gel de curatare cu nectar de gutuie si vitamina E pentru ten normal/mixt.


Ingrediente:



Ce spun ei: Bucura-te de beneficiile Nectarului de Gutuie, un extract care mentine nivelul natural de hidratare al pielii. Pastreaza-ti frumusetea pielii cuVitamina E, un antioxidant puternic, cunoscut pentru proprietatile reparatoare. Actiune: Datorita formulei fara sapun, Gelul de curatare elmiplant nu usuca pielea. Indeparteaza eficient impuritatile si machiajul, lasand tenul curat, proaspat si revigorat. 
Folosire: Aplica zilnica pe pielea umeda, masand usor prin miscari circulare. Evita zona delicata a ochilor. Clateste cu apa calda.

Ce spun eu: In primul rand, mirosul e demential. Nu miroase a gutui, dar miroase a fructe dulci de vara, un miros placut, dar nu prea intepator, care persista cateva ore. Este ambalat sub forma de tub, iar pentru a scoate produsul din recipient, este nevoie de putina presiune, daca apasati prea tare s-ar putea sa irositi mai mult produs decat aveti nevoie. Capacul se inchide bine si este rezistent, daca il manevrati corespunzator nu o sa ramaneti cu el in mana.



Textura este de gel bine inchegat, care nu curge de pe fata. Este nevoie de putin produs pentru toata fata. Eu il folosesc cu un buretel loofah de curatare a fetei, asa am impresia ca isi face treaba mai bine. Curata delicat, face spuma in contact cu apa, nu mi-a provocat iritatii sau monstruleti pe fata.



 Cred ca cel mai bine este indicat a se folosi de catre persoanele cu ten gras . Eu am ten normal, iar dupa folosire trebuie sa aplic imediat crema hidratanta, fiindca lasa senzatia de strangere.

Locatie: supermarketuri, hypermarketuri, magazine naturiste, online.

Pret: intre 10 si 17 lei, depinde de oferta.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Voi ce parere aveti despre produsele Elmiplant? Ati incercat gelul de curatare?

Kiss Kiss


Share:

2 comentarii

  1. tot imi propun sa-mi iau un produs elmiplant din gama cu gutui, sa vad acum pe unde mai strecor si investitia asta :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a placut asa de mult, incat mi-am luat gelul de curatare, demachiant, crema de fata si lotiune tonica :)

      Ștergere