NOTD : Electric Blue by Golden Rose with glitter

Buna fetelor,

Zilele trecute va aratam ca am achizitionat o oja albastra de la Golden Rose. Si mai inainte de asta, va tot bateam la cap cu oja sclipicioasa, scale effect. Oja am gasit-o din intamplare, la un non-stop, unde am intrat intr-o seara sa iau un Burn. Si vazand minunea, nu m-am abtinut si s-au legat mai multe sticlute de mainile mele. Dar despre ele in mod special intr-o alta postare, ca isi merita si ele lauda pe blog.

Astea sunt minunil colorate folosite:



In poze, am incercat sa surprind cat mai mult sclipirea, dar era 12 noaptea, becul nu ma ajuta iar mainile imi tremurau de oboseala.


 Voi ce mai purtati zilele acestea pe unghiute?

Kiss Kiss.

PS: Va rog sa scuzati lipsa pe ici, pe colo a unor litere minunate precum "e". Nu, nu am uitat sa scriu, nici nu m-a lovit messengareala, dar am probleme cu tastatura laptopului si unele litere din partea stanga se apasa doar cand au ele chef.

Share:

8 comentarii

  1. Sunt foarte frumoase amandoua ojele, eu nu am gasit scale effect pe niciunde :(
    Abia astept sa vad tot ce ti-ai luat! :)

    Eu port rosu pe unghii, nu stiu ce m-a lovit de ceva timp .. :P

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! si eu mai am tendinte sa port rosu pe unghii, mi se par foarte elegante. Pupici!

      Ștergere
  2. arata bine mani :)

    burn zici? am baut cam mult in sesiuni si seara dormeam ca un bebelus :)). desi dupa cola, ceai negru/verde si cafea nu dorm cu orele, burn si redbull erau ca un cantec de leagan :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Eu am descoperit Burn Day intr-o dimineata, dupa un drum foarte lung si de atunci ii sunt adepta fidela :D

      Ștergere
  3. Au o culoare superba si separate si impreuna, imi place. Eu trebuie sa mi le sterg, am ramas cu ele din vacanta: roz-nude si auriu.
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. Si eu le-am sters, cred ca urmeaza ceva rosu pe unghii :D

      Ștergere