Shopping Haul - Shoes!

Buna fetelor,

Mai nou am dat in mania papucilor. :) Ieri si azi am cumparat patru perechi, asta dupa ce o alta pereche de balerini din piele mi-au nenorocit picioarele.
1. Prima pereche este luata din magazinul PPT - Preturi pentru tine si a costat 19.80 lei. Nu am pretentii mari la ei la asemenea pret, ce m-a atras a fost culoarea vesela si faptul ca sunt moi in zona calcaiului, la spate, zona problematica a picioarelor mele.

2. Aceste sandalute tot din PPT luate, la fabulosul pret de 14.80 lei. Deja au fost botezate ieri, dupa ce m-a prins o ploaie de parca turna cu galeata.

3. Dupa cum se poate observa, imi plac foarte mult balerinii open toe. Acestia sunt din Leonardo, la pretul de 19 lei - redusi de la 29 lei.


4. Teoretic, dupa o asemenea pereche de papuci am plecat eu cand am inceput sa caut papucei. Sunt din piele, moi, cu talpa joasa. I-am luat din Leonardo si au costat 89 lei.

Dupa cum se vede, eu nu prea sunt fana a papucilor din piele, prefer mai degraba pe cei din piele ecologica din 2 motive - 1. poor animals!, 2. ma plictisesc foarte repede de papuci si ii schimb in functie de tinuta. Dar acestia erau o necesitate, tinand cont de vremea si baltile de afara.

Voi ce papucei de vara preferati? Care sunt magazinele voastre preferate?

Kiss Kiss.








Share:

6 comentarii

  1. Sa-i porti cu placere, balerinii bleu sunt tare frumosi.
    Am vazut ca iti doresti un unt/ulei de cocos am un giveaway pe blog de unde iti poti allege un unt si altele pana in 100 lei, yep e un voucher ;)

    xo

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le porti cu placere!Imi plac sandalutele negre!

    RăspundețiȘtergere
  3. vai, ce mult imi plac prima si a treia pereche, sunt chiar genul meu! :) Eu nu stiu unde e magazinul asta PPT, n-am auzit pana acum.
    Sa-i porti cu drag. Trebuie sa ma duc si eu pe la Leonardo, neaparat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. SI mie imi plac asa de mult modelele astea :D.
      PPT este un magazin de haine si incaltaminte ieftine.
      Ai aici site-ul lor cu locatiile din tara. http://www.ppt.ro/Retea-magazine/

      Ștergere