Review : Tratament Expert Peeling cuticular Farmec

Buna fetelor,

Dupa cum bine ati vazut in postarile de mai demult, cuticulele mele sufereau. Si sufereau rau de tot. Apa dura, spalatul intensiv a vaselor, si vremea schimbatoare isi cam puneau amprenta pe cuticulele mele, facandu-le sa semene cu ... niste lucruri nepotrivite pentru aratat in public.

Dupa o perioada in care imi taiam cuticulele, am observat ca aspectul lor devenea din ce in ce mai grotesc. Asa ca am luat masuri.Si am achizitionat minunea.M-am reprofilat pe cuticle remover si parca s-au mai domolit.

Ce spun ei:



Ingrediente:   
 
Ce spun eu: Produsul se prezinta sub forma de gel, un gel cu consistenta cam apoasa si runny. Este incolor si cu un parfum foarte discret.
 Il aplic in jurul cuticulelor, il las sa actioneze 1 minut, apoi folosesc un betisor pentru cuticule si imping usor cuticulele. Se aplica o data pe saptamana si efectul apare cam dupa 2 utilizari. Cuticulele nu se topesc instant si dispar, dar ajuta foarte mult la inmuierea lor. Dupa folosire clatesc mainile sau, daca ma apuca lenea, le sterg cu servetele umede. Se poate folosi cu succes si pentru pedichiura.
Sistemul de dozare este bine gandit, dar  formula... as fi preferat sa fie mai inchegata. Fiind foarte apoasa, un minut trebuie sa stai nemiscata, daca nu, te trezesti cu produsul ca o ia la vale pe degete sau in cazul meu pe tastatura :)
Sfat: Daca aveti vreo cuticula jumulita, nu aplicati in zona aceea. Ustura e putin spus, simtiti mai degraba o arsura puternica si parca efect de acid.

Pentru mai bune rezultate, folositi in fiecare seara ulei de cuticule.

Cantitate: 15 ml.

Valabilitate:  6 luni de la deschidere.

Pret: intre 8 si 14 lei.

Locatie: supermarketuri, online pe www.farmec.ro

Voi ce produse folositi pentru ingrijirea cuticulelor?

Kiss Kiss.

Share:

5 comentarii

  1. iti vine sa crezi ca eu nu le fac absolut nimic cuticulelor? am avut cateva tentative, dar mi-am dat seama ca-mi fac lucru degeaba si le-am lasat in pace. oricum, cred ca m-ar enerva peste masura sa mi se jumuleasca si sa devina rebele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in acest caz esti o norocoasa! Eu mi le nenorocesc spaland vase! Si fiindca nu pot sa spal vase cu manusi, mi se pare ca nu le spal cum trebuie, trebuie sa apelez la mici trucuri.

      Ștergere
  2. Eu folosesc pentru cuticule un tratament de la Flormar. Este foarte blând, nu ustură şi îmi înmoaie cuticulele pe care le împing cu un beţişor :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai am si eu unul de la Orkide, la fel de bland ca al tau. De la Flormar nu am folosit inca.

      Ștergere
  3. Tot citesc pareri despre acest produs...si tind sa cred ca am nevoie de el! :D

    RăspundețiȘtergere