Review: Planet Spa Dead Sea Minerals Facial Mud Mask by Avon

Buna fetelor,

Astazi va voi prezenta masca mea de fata preferata, Planet Spa Dead Sea Minerals Facial Mud Mask

Ce spun ei: Masca de fata cu minerale si namol. Reduce excesul de sebum si aspectul porilor dilatati, lasand pielea curata si catifelata. Produs testat clinic si dermatologic. Mod de folosire: a se aplica pe pielea curata. Lasati sa actioneze 5 - 10 minute, dupa care clatiti. A se folosi de 1-2 ori pe saptamana.

Ce spun eu: Aceasta este masca mea de fata preferata. Atat de preferata, incat sunt la al doilea tub, si eu de obicei sunt foarte curioasa si imi place sa experimentez, deci rar cumpar un produs de 2 ori. Masca este ambalata intr-un tub moale, usor de strans si care se poate tine cu capacul in jos. Mirosul este unul placut, de minerale si ocean, nu prea intens, care se pastreaza pe fata dupa utilizare. Cand o aplic pe fata lasa o senzatie de racoare. In ceea ce priveste aplicarea, eu o aplic cu autorul unei pensule pentru masti, in acest fel mi se pare ca nu se risipeste produsul. Cand o intind pe fata, e momentul de rasfat total, pare a fi facuta din matase fina.

In momentul aplicarii, masca are o culoare albastru-petrol, iar dupa 10 minute se usuca si culoarea gri este mult mai evidentiata.

Se curata usor, cu apa calda, lasand in urma un ten curat si luminos si foarte moale la atingere. Pe tenul meu face minuni, imi reduce monstruletii si parca nici punctele negre nu mai apar asa de pronuntate.

Ingrediente:


Gramaj: 75 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret : intre 9 si 26 lei.

Locatie : reprezentanti Avon, standuri Avon si online.

Ce parere aveti despre aceasta masca de fata? Este si pe lista preferatelor voastre?

Kiss Kiss


Share:

4 comentarii

  1. mie nu mi-a placut deloc, am aruncat-o aproape intreaga...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe tenul meu face minuni. Eu am tenul normal, vara putin gras, iar ca probleme ar fi cateva puncte negre si monstruleti in acea perioada a lunii. Cred ca depinde si de ten.

      Ștergere
  2. am avut-o si eu, dar mi-a uscat tenul putin cam tare, plus ca la mine n-a avut niciun efect asupra punctelor negre :(.

    RăspundețiȘtergere