Toamna se numara... picioarele frumoase


Buna dragilor,

Stiti deja ca toamna este anotimpul meu favorit, nu? Au plecat caldurile, a venit racoarea, apar frunze multicolore... As putea sa vorbesc la nesfarsit despre toamna, insa nu despre asta vom vorbi astazi. Astazi vreau sa va povestesc despre ceva ce este indispensabil pentru mine in acest sezon, si anume dresurile.

Munca la birou imi impune un anumit dress code, iar cel mai simplu sa ma incadrez in tipare mi se pare toamna. Cardigan, camasa, fusta si pantofi cu toc. Si neaparat dresurile, fiindca mi se pare mult mai classy sa apari imbracata in fusta si dres, decat fara.

De ceva timp, folosesc aproape in fiecare zi dresuri modelatoare, varianta de la Diamond by Adesgo. Eu am avut sansa sa incerc varianta cu 25 DEN cu lycra, intr-o culoare neutra, denumita in popor si culoarea piciorului. De obicei optez pentru negru, insa si aceasta culoare a ajuns sa imi placa foarte mult. Dresul propriu-zis, chiar daca are lycra in compozitie, nu straluceste de se vede de pe luna, si ofera corpului o postura mai ferma. Pentru mine, diferenta intre "fara dres" si "cu dres" este de o marime la haine, fiindca aceste dresuri strand si aplatizeaza zonele care au nevoie de asa ceva.



Inclusiv materialul este net superior fata de ce gasiti in comert, este mai gros, mai plin cumva. Este super rezistent si si-a mentinut forma chiar si dupa multe spalari. Pentru mine, dresurile din comert tin maxim 3 utilizari. Ori se rup la degetele de la picioare, ori ii agat cu unghiile cand ii trag pe mine, ori ma ating de birou/scaun/etc si se desira. Pe acestia insa cred ca i-am purtat de vreo 10-15 ori, si chiar daca m-am mai atins de mobila sau mi s-au mai agatat unghiile in ei, nu au patit nimic. Tin insa sa precizez ca i-am spalat de fiecare data la mana, fara sa ii bag in masina de spalat si fara sa ii agasez.

Daca sunteti adeptele dresurilor, insa le urati pe cele pe care trebuie sa le aruncati dupa prima utilizare, eu zic sa le dati o sansa si acestora. Doresc sa imi iau si varianta Slim&Up 40 Den Diamond by Adesgo, pe negru, care cred ca s-ar potrivi de minune la botine si tinute mai edgy.

Voi ati incercat aceste variante de dresuri?

Kiss Kiss.

Share:

25 comentarii

  1. Cumva astept sa se răcească sa pot purta din nou dresuri negre mate cu ghete cu toc si fuste 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  2. asta am remarcat si eu la ciorapii Adessgo, ca nu au stralucirea aia enervanta pe care o au alte branduri ieftine si proaste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu pot sa port deloc, parca ma mananca toata pielea. Doar iarna mai fac compromisuri!😂

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat multe si intr-un final mi-am cumparat vreo 5-6 pentru ca se rup la prima purtare si cand aveam nevoie trebuia sa alerg la un magazin care cu siguranta nu avea culoarea sau marimea. De cateva ori mi s-a intamplat. Imi este tare util articolul tau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar iti recomand sa ii incerci. Nici nu se compara cu cei din comert, aceeasi problema o aveam si eu!

      Ștergere
  5. Nu cred ca am astfel de dresuri..eu am unele normale, clasice si imi place sa port drsuri mate, negre. Insa o lenjerie modelatoare mi-ar dori! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Marea mea problema cu dresurile. OOo cate perechi am rupt de la prima utilizare. Ajunsesem sa am mereu în geantă o pereche de rezerva. Singuri care rezista sunt cei foarte groși de iarna, opac. Încă nu am reușit să rup nici o pereche.

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia astept sa fie puțin mai rece, sa le port cu rochițe. Nu i-am încercat pana acum pe aceștia, insa o sa ii caut pe negru.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci urasc sa port ciorapi, mai mult prefer colantii. Insa la evenimentele de iarna trebuie sa port ciorapi, asa ca e bina ca stiu ce sa aleg!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu prea sunt mare fana dresuri, port doar daca e neaparat nevoie, deobicei obisnuies sa le evit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am auzit ca exista, dar pana acum n-am incercat dresuri modelatoare. Poate anul asta voi apela si eu la ele

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie nu imi plac de nicio culoare!
    Incerc pe cat posibil sa port pantaloni si sa nu am nevoie de ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place sa port rochii si fuste, deci pebtru mine sunt un must.

      Ștergere
  12. Am avut mai multe variante de la Diamond by Adesgo, dar acum la inceputul toamnei trebuie sa-mi refac stocul.

    RăspundețiȘtergere
  13. eu urasc dresurile cu viata mea, rara cand le port, si atunc le aleg pe cele tip colant sau colorate.

    RăspundețiȘtergere