La ce mai viseaza Claudia #179 - Am vazut Mumia (2017)


Buna dragilor,

In seara asta, s-a intamplat minunea si am vazut si eu un film. Este vorba, dupa cum se vede si in titlu, de Mumia, varianta 2017. Va las un trailer, ca sa vedeti despre ce e vorba:


Asadar, sa revenim la poveste. O sa incerc sa nu fac spoilere mari, asa ca daca nu ati vazut filmul, cititi mai printre randuri. Povestea incepe cu Ahmanet, o printesa egipteana dornica de putere, atat de dornica incat isi casapeste familia si vrea sa ii ofere lui Seth, zeul mortii, un trup uman. Treaba e ca printesa e acum mumie, si vrea sa reia acel ritual, intrerupt in urma cu ceva mii de ani. Gagiul aici de fata, Tom Cruise, e alesul printesei, un fel de reincarnare a iubitului ei de atunci, si urmeaza o fugareala ca in filme, cu mumii, puteri supranaturale, un pic de iubire, si un dr, Jerkyll/Hyde, care n-am prea inteles ce cauta in poveste, dar era si el acolo. Finalul nu e atat de previzibil pe cat pare, si presimt o continuare cam pe la anul. Per total mi-a placut, n-am simtit ca am pierdut aproape doua ore din viata mea, n-am avut nicio tresarire la film, deci zic ca se poate vedea si de cei mai slabi de inger.

Voi ati vazut acest film? V-a placut?

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa.

Share:

17 comentarii

  1. inca nu l-am vazut, dar urmeaza, precis. imi place subiectul!

    RăspundețiȘtergere
  2. NU l-am vazut si nu pare genul de filme care sa ma atraga. Tot am vazut si pe la tv. mereu acest titlu, nu stiu daca este vorba de aceeasi Mumie, dar l-am ocolit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am vazut filmul, dar sigur am sa-mi fac timp sa-l vizionez. Chiar eram in cautarea a ceva diferit pentru weekendul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu l-am vazut, mai mult pe afara am stat toata vara... la iarna sigur!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazutttt!!!!
    Mie mi-a placut foarte mult!
    LOVE Tom Cruise!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Vazut, placut, astept continuarea. Ba da, cica dr. Jeckyll/Hyde ăla e cheia filmului (a zis regizorul, parol, am citit/vazut pe youtube cand vbea el despre cum a facut Mumia si ce a vrut de la el). Dar nu se vede chiar acu-acu ce important e acest personaj.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred c-am vazut filmul. Il trec pe lista si sper ca intr-unul din weekendurile viitoare sa-l vad

    RăspundețiȘtergere