Trandafirul salbatic si secretele pielii fine si catifelate


Buna fetelor,

Recunoscute pentru efectele miraculoase pe care le au asupra pielii, produsele cu trandafir salbatic nu trebuie sa lipseasca din rutina voastra de ingrijire. Vitaminele si acizii grasi din trandafirul salbatic mentin supletea pielii, previn aparitia vergeturilor, calmeaza iritatiile, hidrateaza si previn imbatranirea prematura.

Life Care® lanseaza la inceput de primavara, gelul de dus relaxant cu trandafir salbatic si plante BIO Kräuter®. Combinatia de ingrediente BIO curata delicat, nu usuca pielea si confera o stare de bine intreaga zi. Aflati in continuare care sunt beneficiile esentiale ale extractului de trandafir salbatic pentru frumusete si sanatate.



1. Antibacterian si antiinflamator. Extractul natural de trandafir ajuta la tratarea acneei si la curatarea porilor. Gelul de dus relaxant cu trandafir salbatic si plante BIO Kräuter® de la Life Care® are la baza o combinatie inedita de ingrediente BIO, precum arnica montana, musetel, urzica si trandafir salbatic care, datorita proprietatilor de calmare pe care le au, diminueaza roseata pielii si diminueaza aspectul eczemelor.

2. Antioxidant. Trandafirul salbatic contine cantitati mari de vitamina C, fiind un antioxidant puternic care protejeaza celulele pielii de actiunea factorilor externi daunatori, cum ar fi radiatiile solare. Alinta simturile si lasa pielea fina si catifelata chiar si dupa plaja.

3. Hidratant si tonifiant. Produsele naturale cu trandafiri ajuta la hidratarea in profunzime a pielii, care devine neteda si catifelata. Extractul de trandafir este indicat in special persoanelor cu pielea sensibila, deoarece zaharurile din petale creeaza o senzatie linistitoare. Efectul astringent al extractului de trandafir ajuta la strangerea porilor si la restabilirea supletii pielii.

4. Parfum natural. Multe produse cosmetice ecologice contin trandafiri datorita aromei lor delicate. Curata delicat si confera o stare de buna dispozitie, fara a usca pielea, avand o aroma naturala care te imbie dupa fiecare utilizare.

5. Relaxant. Datorita parfumului intens si natural, produsele pe baza de trandafiri ajuta la relaxarea corpului si a mintii, asigurand o experienta placuta de fiecare data cand sunt folosite. Gelul de dus se maseaza pe pielea umezita, oferind o senzatie uimitoare datorita concentratiei mari de extract natural de trandafir salbatic.


In diminetile agitate, dusul este o rutina careia nu i se ofera nici timp, nici atentia necesara. Insa, indiferent de perioada din zi, produse naturale din extract de trandafir  va vor hrani si ingriji pielea si va vor ajuta sa va imbunatatesti starea de spirit si sa va relaxezi. Mai multe detalii gasiti pe www.life-care.com.     

Voua v-ar placea acest produs?

Kiss Kiss.

Share:

5 comentarii