Machiaj de primavara cu produsele de la Mycosmetics.ro


Buna fetelor,

In postarea de aici va povesteam despre noile produse pe care le testez, de la mycosmetics.ro. Despre sampoanele uscate am vorbit deja, asa ca astazi este randul produselor de machiaj, care sunt de la Revers Beauty & Care, sa intre in lumina reflectoarelor. Asadar, am pregatit, cum m-am priceput eu mai bine, un machiaj simplu. de primavara, si in urmatoarele randuri va voi povesti si cate ceva despre produse.


In primul rand, va recomand sa va uitati foarte bine la nuante, si chiar sa cautati pe  internet swatch-uri pentru ele, deoarece pe site, ca pe toate site-urile cu produse cosmetice, culorile pot sa difere.

Pentru ten, am ales un fond de ten, o pudra libera si un blush. Fondul de ten ales a fost Colors Day 24 H Mineral Foundation. Se aseaza binisor pe ten, are o acoperire medie si este builable - puteti sa mai reveniti cu inca un strat daca doriti o acoperire mai mare si simtiti nevoia. Din nefericire, momentan nu se potriveste cu nuanta tenului meu. Chiar daca am ales cea mai deschisa nuanta (21 Natural), este destul de inchisa pentru tenul meu alb, si are si subton galben, iar eu am subton roz. O sa incerc sa ii mai dau o sansa la vara, poate atunci o sa ma mai bronzez.



Pudra libera a fost aleasa si ea in cea mai deschisa nuanta, si are si sclipici in ea. Initial am zis ca o sa o folosesc ca si highligher, insa particulele de sclipici nu sunt atat de fine pe cat ma asteptam si nu ofera acel aspect dewy pe care il doream.



Blush-ul l-am ales in nuanta 13, si este un roz deschis foarte placut, pastelat si primavaratic, care abia se zareste pe ten. Este ideal pentru munca si pentru scoala, sau pentru atunci cand vreti un aspect foarte cuminte. Il folosesc la machiajul de zi cu zi, se aplica usor si rezista bine pe ten.


Pentru ochi, am ales un rimel, un tus si o paleta cu 4 culori. Rimelul are periuta din silicon, asa cum imi place mie, ofera alungire si volum si nu incarca genele. In plus, este un negru intens si se demachiaza usor. Rezista toata ziua, fara sa se sfarame inestetic.



Tusul este si el de un negru intens, se usuca mat si rezista toata ziua. Are o pensula mobila, si pot trasa cu el atat linii foarte subtiri, cat si linii groase.



Paleta de farduri a ajuns si in favoritele lunii februarie, deci va dati seama cam cat de abuzata a fost. Eu am ales varianta 02, si contine 4 nuante: crem sampanie, care poate fi folosita cu succes ca si highlighter, rose gold - duocrome, roz cu subton auriu, preferata mea din toata paleta, cand sunt pe fuga o aplic pe toata pleoapa, un taupe foarte inchis, ideal pentru coltul extern al ochiului si un albastru-gri, foarte bun pentru o pata de culoare sau un smokey eyes. Fardurile imi rezista ore bune aplicate peste primer, sunt cremoase, sidefate (mai putin ultima). Pentru pretul mic, merita cu siguranta.



Am ales si cate un  produs pentru buze si pentru unghii, ca sa fie compet look-ul. Pentru buze am ales un ruj lichid, din gama mata, in nuanta M1. Mare mi-a fost supriza insa cand l-am primit - este mai degraba un luciu de buze, si cu siguranta nu este mat. Imi place insa aplicatorul, miroase delicios, si este purtabil. Nici la oja nu prea s-a nimerit nuanta - am ales nuanta 14, care trebuia sa fie un fel de taupe, dupa cum se vede pe site, dar este un maroniu, o nuanta nu stiu cum sa o descriu, dar care arata bine pe unghiile mele, are acoperire buna, chiar si dintr-un strat mai grosut devine opac si rezista 3-4 zile pe unghii, fara top coat.


Voi ati incercat aceste produse de machiaj de la Revers Beauty & Care?

Kiss Kiss.

Share:

47 comentarii

  1. La multi ani de ziua noastra <3 !
    Imi plac tare mult nuantele fardului de pleoape. Sunt primavaratice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fardul de pleoape e ok, imi place rozul ala, are un efect tare fain!

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesante nuante ale acestor farduri. Sunt frumoase.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  4. tusul ma tenteaza pe mine, mai ales ca s-a terminat cel pe care il foloseam pana acum

    RăspundețiȘtergere
  5. Fardurile m-ar tenta, imi plac culorile mult, perfecte pentru primavara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Produsele sunt foarte interesante. Cred ca rimelul si tusul sunt pe lista mea de dorinte

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am folosit de mult timp tus lichid. In ultimul timp doar dupa tusul gel am intins mana.
    Dar acum mi-ai adus aminte de 2 tusuri lichide aproape neatinse care le am...si ar fi cazul sa le si folosesc :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce culoare de portocaliu/roz frumos e aia! Sa stii ca si rimelul pare foarte misto, imi plac periutele de acest gen si cred ca m-as intelege bine cu el. Mai ales daca zici ca nu se farama inestetic :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult tipul periutei, mi se pare ca ofera cel mai frumos aspect pe genele mele.

      Ștergere
  9. eu nu prea folosesc,insa imi place sa ma uit la fetele tinere si frumoase ca le place sa fie ingrijite si sa arate bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am incercat nimic de la ei, dar imi place paleta de farduri si rimelul.

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani pentru 8 Martie! Iti doresc o primavara frumoasa si insorita. Nu am incercat pana acum produse Revers Beauty & Care.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu prea am eu asa multe farduri si alte tipuri de cosmetice. Da-mi un rimel si sunt multumita :))) Nu am incercat produsele de la ei, dar imi place cum ti-a iesit machiajul

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am incercat niciun produs de la ei pana acum, dar imi place foarte mult paleta de farduri si machiajul care ti-a iesit.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am folosit produsele lor...ba chiar am aruncat cateva produse de machiaj...nu stiu daca ai vazut! :D
    Asa ca momentan nu ma tenteaza sa cumpar nimic, insa produsele arata ok.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am folosit produsele si nici nu stiam de existenta lor. Imi plac nuantele fardurilor si tusul mi se pare interesant. Pupici, S.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu cunosc marca, la tine am vazut prima data, imi plac nuantele paletei.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am incercat aceste produse, nici de brand nu am auzit.
    E draguta paleta de farduri pentru ochi, imi plac mult culorile.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu prea mă atrag, dar culorile sunt drăguÈ›e! ♥
    Felicitări:3

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte finut machiajul, imi place rezultatul :).

    RăspundețiȘtergere
  20. Tare frumose sunt blush-ul si tusul...iar machiajul il ador.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Vyo! Cam asa arata machiajul meu, cand am timp de farduri!

      Ștergere
  21. Imi place mult acel fard duochrome! Si blush-ul e dragut, l-as lua mai mult pentru felul in care arata :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Arata foarte bine machiajul! Imi place mult si tusul.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce dragut este modelul si nuanta blush-ului! <3 Mereu am problema asta, ca nu-mi vine sa stric modelul, daca imi place prea mult :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Foarte dragute produsele. Nu am auzit de ele pana acum, sau nu le-am acordat eu atentie. Paletuta aia de 4 farduri e foarte faina.

    RăspundețiȘtergere