Cartea de pe noptiera #49 - Dupa sapte ani... - Guillaume Musso


Buna fetelor,

Aceasta este a doua carte de la acest autor pe care o citesc, si zau ca eram foarte nerabdatoare sa ajunga in posesia mea. Cand am vazut-o in stoc pe Editura All  n-am mai stat nicio clipa pe ganduri, am lasat deoaprte alte titluri care ma atrageau si a ajuns prima in cosul de cumparaturi. Am fost tare curioasa sa vad daca stilul autorului este acelasi - un final neprevazut, detalii dezvaluite pe ultima suta de metri, care dau toate lurcurile peste cap, si nici de data asta nu am fost dezamagita.



Intre Sebastian si Nikki a fost o dragoste furtunoasa, din care au rezultat gemenii Camille si Jeremy. Fiind insa firi total opuse, relatia lor nu a durat, si acum fiecare care custodia unui copil - tatal a luat-o pe Camille, iar mama pe Jeremy. Acum gemenii au 15 ani, si trec prin adolescenta, cu etapele sale caracteristice. Insa Jeremy dispare de acasa, luandu-si pasaportul cu el, iar Nikki trebuie sa ii ceara ajutorul lui Sebastian ca sa isi gaseasca fiul. Incercand sa afle cat mai multe detalii despre disparitia baiatului, cei doi descopera detalii socante - Jeremy are ascunsa in dormitor cocaina, si este in legatura cu un drog dealer din oras. Ajunsi la barul acestuia, il gasesc pe proprietar mort, si pentru a scapa cu viata trebuie sa il ucida pe atacator. In momentul in care parintii primesc un video filmat in Paris, in care fiul lor este fugarit si prins de niste barbati, cei doi nu stau nicio clipa in dubii si pornesc spre Paris, intr-o cursa nebuna. Ajunsi acolo, incearca sa refaca drumul fiului lor, pentru a-l putea gasi, dar nu este asa de usor, fiindca politia este pe urmele lor, iar Jeremy se pare ca a premeditat totul. Ce se intampla de fapt cu Jeremy? Este sau nu este in pericol? Vor reusi oare Sebastian si Nikki sa-si salveze fiul, si poate in acelasi timp si relatia care pare sa se aprinda din nou?

Va las pe voi sa descoperiti, ca de obicei. Cartea Dupa sapte ani o gasiti acum la reducere, cu discount de 25%.

Voi ce carte ati citit in ultima vreme? Va plac cartile cu final neprevazut?

Kiss Kiss.

Share:

54 comentarii

  1. Mie imi plac cartile frumoase cu un final deosebit. Pare interesanta cartea.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai facut curioasa, trebuie sa vad ce face Jeremy :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Mereu faceti recenzii interesante, multumim :)

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai facut curioasa nu stiam ca scrie si carti mistery

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar in aceasta seara am terminat Cum sa te indragosteti, de Cecelia Ahern si finalul este unul neprevazut. au inceput sa-mi placa acest den de carti. O sa o pun pe lista si pe aceasta, desi pusesem ochii pe un pachet al acestui autor aflat la promotie pe editura all.

    RăspundețiȘtergere
  6. Scriitorul este printre cei mai apreciati. Eu am citit foarte putin in ultimul timp

    RăspundețiȘtergere
  7. Pare o carte captivanta si titlul e atragator, mai-mai ca as citi-o.

    RăspundețiȘtergere
  8. uh pare genul de carte pe care l-as citi cu sufletul la gura.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sfarsitul cartii ma face curioasa si vreau sa vad finalul. O voi citi cu siguranta

    RăspundețiȘtergere
  10. M-ai facut curioasa! Trebuie sa o pun pe lista.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oahhh! Ce intrebare :D n-am mai citit o carte de secole, de pe vremea lui Dan Brown si a sa celebra Codul-lui-da-Vinci. Nu m-am gandit niciodata ca nu voi mai citi, avand in vedere ca inainte de '89 era cam singura activitate de timp liber pe care o puteai avea fara sa suporti mai stiu eu ce consecinte. Nici dusul la singurul bar din oras nu era o alegere inspirata, mai ales pt o femeie tanara, ca barurile erau apanajul barbatilor. Deci ... da, interesul pt citit a scazut la zero dupa ce internetul a venit in forta in viata mea. Insa asa, din cand in cand, zic ca as face si cate o exceptie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am citit cartea in urma cu mai multi ani si mi-a placut mult.
    De fapt, autorul este unul dintre preferatii mei.

    RăspundețiȘtergere
  13. interesanta carte,poate o voi citi si eu in curand!

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac cartile acestui autor, desi au intotdeauna un final neprevazut.

    RăspundețiȘtergere
  15. Daaaaa! Eu acum citesc Intalnire cu viata de Cecelia Ahern. Imi place mult stilul ei.

    RăspundețiȘtergere
  16. trebuie sa spun ca nu am citit-o dar ai reusit sa ma faci curioasa, o trec pe lista!

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am citit pana acum cartile acestui autor, dar trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma prinde actiunea. De obicei nu imi plac cartile in care protagonistii se despart si se impaca dupa cativa ani, dar acum ma intereseaza mai degraba povestea fiului decat povestea de dragoste dintre parinti.

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi place sa citesc foarte mult. Pana acum nu am citit din cartile acestui autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cartea e super faina! Si imi place maxim stilul lui musso, e unul din autorii mei preferati!

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi place povestea acestei carti. Vreau s-o citesc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  22. Fix cartea asta mi-o doream... dar nu am mai apucat să o iau. Am citit recenzii despre stilul lui Musso și cred că mi se potrivește.

    RăspundețiȘtergere
  23. Imi plac si mie cartile de acest gen. O sa caut si eu sa achizitionez ceva de la acest autor

    RăspundețiȘtergere
  24. Gandirea Laterala se numeste cartea pe care o citesc acum. Da, imi plac cartile cu final neprevazut cu conditia ca finalul sa fie unul bun. Am mai vazut si carti si filme cu incercari de twist-uri pe final si degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  25. Hm, mie finalul mi s-a părut foarte previzibil, tipic, nu m-a surprins prea mult. A reuÈ™it în schimb să mă surprindă cu unele aspecte pe parcurs È™i m-a È›inut în priză, per total mi-a plăcut, însă È™i mai reuÈ™ită mi s-a părut „Mâine” a lui Musso. ÃŽmi place È™i mie autorul È™i chiar mai am o carte a lui în aÈ™teptare de cam multă vreme.

    RăspundețiȘtergere