Cum sa creezi un machiaj de zi rapid in 5 pasi


Buna fetelor, 

Primavara deja este in plina desfasurare, asa ca incercam sa scapam de astenia pe care o aduce si sa ne reintram in ritm. Dimineata, cel putin in cazul meu, este destul de dificil sa-mi gasesc timp pentru machiaj, insa expertii BottegaVerde vin cu sfaturi cu ajutorul carora machiajul se poate face super rapid, cu produse de calitate, rezistand astfel toata ziua.

BottegaVerde.ro va pune la dispozitie cateva produse si trucuri pe care sa le aplicati atunci cand va puneti in practica ritualul de infrumusetare, menite sa va salveze de orice situatie si sa va redea increderea de sine, de care aveti nevoie pe parcursul unei zile incarcate. BottegaVerde.ro si-a lansat canalul de Youtube cu primul tutorial de automachiaj alaturi de Andreea Has, care va propune cateva produse care nu trebuie sa lipseasca din ritualul vostru zilnic, pentru un machiaj usor si lejer, de lunga durata, potrivit pentru orice ocazie si moment al zilei!
Iata 5 pasi rapizi pentru a-ti realiza machiajul zilnic.
1.Curata si hidrateaza tenul
Primul pas in aplicarea machiajului il reprezinta curatarea tenului. Aplica apa micelara cu extract de magnolie, extract de flori de portocal si provitamina b5, 41 lei pentru o curatare in profunzime, lasand tenul matasos si curat. Dupa ce tenul a fost curatat in profunzime cu apa micelara, foloseste un spray tonic si hidratant cu extract de muguri de trandafiri, albastrea si aquaxyl, 35 lei, pentru a tonfica pielea si pentru a o pregati in urmatoarea etapa.
Un pas foarte important pentru pregatirea tenului inainte de aplicarea machiajului il constituie hidratarea. Foloseste white sublime – crema inalt hidratanta, cu alpaflor® gigawhite, acid hialuronic si lemn dulce – crema de fata, 116 lei, aplicand si masand cu miscari circulare, astfel incat sa se absoarba complet in piele.

2.Ascunde imperfectiunile
Pasul urmatorin aplicarea machiajului il reprezinta fondul de ten. „Alegeti un fond de ten care sa nu vaincarce prea mult fata. Evitati fondurile de ten foarte consistente. Acestea creaza efectul de masca, de care trebuie sa va feriti, in special pe timpul zilei”, spune Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro. „Incercati fond de ten iluminator cu extract de grapefruit si extract de afine, 47 lei. Are un efect puternic de iluminare, lasand tenul catifelat, fiind foarte lejer si absorbindu-se rapid in piele”, adauga Andreea.
Utilizati anticearcan doar in cazul in care aveti nevoie. „Incercati o formula cremoasa, cum ar fi corector stick cu ulei de migdale dulci si vitamina E, 31 lei, dar uitati de mitul unei alegeri de nuante mai deschise. Anticearcanul trebuie sa aibe aceeasi nuanta ca si cea a fondului de ten!“, adauga Andreea. Stick-ul corector se aplicain jurul ochilor, acoperind perfect cearcanele, prin tapotare usoara, astfel incat sa uniformizeze machiajul.


3.Contureaza forma ochilor
Sprancenele reprezinta o parte foarte importantain machiajul de zi cu zi. O conturare frumoasa a sprancenelor scoate in evidenta trasaturile fetei si frumusetea naturala a ochilor. Puteti incerca kit design pentru sprancene cu vitamina e – armonie curata , 55 lei. Are o parte cremoasa, care ajuta la pregatirea sprancenelor pentru aplicarea fardului principal.
Aplicati fardul de pleoape. Pe timpul zilei se alege o culoare mai deschisa, pentru un machiaj cat mai natural. Comanda my color – fard de pleoape cu vitaminele a si e si coenzima Q10, 29 lei.
Pentru o privire intensa si patrunzatoare, rimel volum extrem cu vitamina e si proteine de matase – negru, 94 lei va oferi un efect final machiajului dumneavoastra de zi.


4.Fixeaza machiajul
Pentru a fixa fondul de ten se foloseste o pudra compacta, rezistenta la apa. Se aplica prin miscari de tapotare pe toata suprafata tenului, fara a uita de zona gatului. Incearca pudra rezistenta la apa cu ceara de albine si ulei de macadamia, 65 lei.


5.Adauga putina culoare
Pentru a adauga putina culoare, dar si pentru a contura liniile fetei, puteti incerca pudra compacta, naturala, cu un parfum de nuca de cocos cu vitaminele a si e – pentru un aspect bronzant parfumat, 64 lei. Aceasta poate inlocui si blush-ul pentru pometi.


Rujul reprezinta arma fiecarei femei. Pentru a evita uscarea buzelor, dar si pentru a adauga o culoare intensasi de durata, alege argan de maroc – ruj cu ulei de argan – rol protector, 37 lei.


Sfatul Andreei este sa folositi o bucata de gheata pe care sa o presati putin peste buze inainte de a aplica rujul. Acest lucru ajuta la intetirea culorii rujului pe tot parcursul zilei si previne deshidratarea.
BottegaVerde.ro ofera o gama variata de produse care iti creeaza un look impresionant, in tendinte si are grija de pielea ta prin extractele naturale din care se realizeaza produsele. Alege sa atragi toate privirile in aceasta primavarasi aplica sfaturile make-up artistului. Mai multe informatii poti gasi pe www.bottegaverde.ro.

Share:

2 comentarii

  1. sa stii ca eu chiar ma uitasem la rimelul ala si nu am indraznit pana acum sa il iau, dar acum m-ai convins.

    RăspundețiȘtergere