Ghidul talpilor fericite

Buna fetelor,

Chiar daca este frig afara si unele parti ale corpului nu mai vad lumina soarelui, asta nu inseamna ca trebuie sa uitam de ele. Astazi va voi prezenta un ghid de infrumusetare a talpilor, important de urmat in fiecare zi:


1. Sarea de baie - are efect relaxant, imbunatateste circulatia, calmeaza pielea obosita, combate raceala, iar daca gasiti o sare de baie aromata, are si efect aromaterapeutic. Eu momentan folosesc o sare de baie cu aroma de cacao, si are un miros delicios.
2. Exfoliantul pentru talpi - eu am aves varianta de la Avon, cu miros de nuci de macadamia, si este o placere sa il folosesc in fiecare seara. Exfoliaza usor, lasand pielea hidratata si frumos mirositoare.
3. Pila pentru talpi - pentru un plus de exfoliere, dar si pentru un masaj viguros al talpilor, imbunatatind circulatia sangelui si indepartand cu succes pielea ingrosata de pe talpi. Poveste amuzanta cu pila asta - cea veche s-a stricat si m-am dus in piata sa-mi iau alta. Ma duc la vanzatoarea mea preferata, n-are. Ma duc si la alte 2-3 vanzatoare, nimic. Si intreb si eu, curioasa, de ce nu gasesc pila de talpi. Raspunsul m-a bulversat si m-a amuzat, in acelasi timp: n-avem, ca iarna nu se cer, numai vara! Si intreb iar, tot de curiozitate: Da` ce, iarna stam in sosete si nu ne intereseaza astectul talpilor si cand se incalzeste alergam ca o gaina fara cap dupa pile, ca talpile lor sunt ca cele ale elefantilor? Just wondering!
4. Crema de picioare- hidratarea este esentiala, si eu am ales o varianta 3 in 1, cu ulei de cocos - hraneste, dezodorizeaza, hidrateaza. In plus, nu este mentolata, lucru bun pentru nasul meu.

Voi cum sa faceti talpile fericite?

Kiss Kiss.

Share:

17 comentarii

  1. Buna,
    Eu de mult ma chinui sa gasesc reteta pentru a-mi face picioarele fericite. Poate nu am avut noroc pana acum insa nu ma dau batuta!
    Folosesc crema exfolianta de la Oriflame si un spray pentru picioare. De asemenea am o crema hidratanta dar parca totusi nu am gasit produsul care sa ma faca sa spun WOW.. EVRIKA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita, Anushcka! crema asta nu ma face nici pe mine sa zic wow, dar este mult mai hidratanta decat ce am incercat pana acum. Daca mai gasesc ceva si ma bun, anunt :*

      Ștergere
  2. Frumos,m-am amuzat de postarea ta.Uite sa stii ca iarna eu nu am probleme cu talpile.Am pielea uscata in general,dar pe picioare dupa dus imi dau cu crema si apoi imi pun sosetele.Vara picioarele sunt mai expuse se usuca mai repede....de aia alergam ca gaina fara cap :))))))),pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi se pare ca vara se usuca mai repede talpile, chiar daca stau in sandalue si pot respira!
      Kisses!

      Ștergere
  3. Sare de baie, checked, cu lavanda, exfoliant pe baza de sare si uleiuri pentru tot corpul, checked, pila... am un burete ca o piatra ponce, checked, crema... untul de shea, ulei de cocos si alte crème prea grase sunt numai bune pentru calcaie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ca esti pregatita de rasfat!

      Ștergere
    2. Piatra ponce si unt de shea le folosesc in fiecare anotimp doar ca nu fac asta dupa fiecare baie. pup

      Ștergere
  4. Nimic deosebit, folosesc doar mijloace mecanice.

    A aparut de curand si in farmaciile noastre tratamentul japonez Baby Foot, acum astept pozele before/after de la bloggerite cu nerabdare. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai ca m-ai facut sa imi cumpar si eu un exfoliant special pentru picioare! :))
    In general...nu ma "omor" dupa ingrijirea calcaielor si ale picioarelor in mod excesiv...doar ocazional! Asta nu inseeamna o data pe luna...totusi! Ca doar baie sau dus facem zilnic, nu? Eu am o pila de la Oriflame si e super tare! Imi place mult! Are si mama mea....i-am luat la fel:D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti o norocoasa! eu daca le las o saptamana de capul lor, simt ca zgarii lenjeria de pat :)) pupici!

      Ștergere
  6. mi-e drag de scrubul asta de nu mai pot :)).

    RăspundețiȘtergere