Shopping Haul - Comanda Savonia

Buna fetelor,

Daca tot v-am povestit despre Savonia si ati fost interesate de comanda mea, iata ca a sosit si o sa v-o arat si voua. Nu va mai spun ca e comanda comuna, e de la sine inteles :)


Asta a fost partea mea de comanda, a inclus:
* Sapun natural cu menta si argila verde - cu proprietati tonifiante si purificatoare, si un miros fresh, de menta, este recomandat pentru fata, maini si corp, face parte din gama sapunuri traditionale, a costat 6.5 lei si are 90 g.
* Sapun natural cu scortisoara si cacao - antibacterian, antioxidant, tonic, recomandat pentru maini si corp, tot din gama de sapunuri traditionale, la 6.5 lei - 90 g, so help me God ca-mi vine sa-l mananc - atat de bine miroase.
* Sapun natural cu castravete si vitamina C - are efect calmant, de regenerare a pielii si anti-imbatranire, recomandat pentru fata, maini si corp, cu un miros foarte delicat - a fost cadou, unul din cele 2 sapunuri gratuite.

Am primit si un pliant cu informatii despre produsele lor, si deja imi mai fac cu ochiul cateva cam toate produsele.



Nu uitati, pana pe 28 februarie inclusiv aveti transport gratuit prin Posta Romana, si 2 sapunuri cadou la o comanda de 30 lei.

Apropo de transport - nimic de reprosat - coletul a venit destul de repede, ambalat in plic anti-soc, si apoi in tipla de plastic.

Ce parere aveti de sapunurile naturale?

Kiss Kiss

Share:

14 comentarii

  1. Si mie imi plac sapunurile naturale :). Pe acestea de la Savonia nu le-am incercat, dar sunt tentante :D.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm sună interesant, n-am mai pus mâna de ceva timp pe săpunuri naturale.

    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea sunt fana sapunuri solide,decat eventual pentru spalatul mainilor,dar am o mica colectie de diferite forme si arome,iar sapunul cu scortisoara si caco imi face cu ochiul :) .
    Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea folosesc sapunuri. Iar cand folosesc le aleg pe cele de la Dove. Sapunurile naturale de obicei au un miros care nu imi place, lucru care ma face sa le dau la o parte, desi stiu ca sunt foarte bune si fac bine pielii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Le-am remarcat si eu pe net, l-as lua pe cel cu menta cand vine caldura, insa am deja prea multe.
    Parca nu erai fana a sapunurile solide, le testezi tu sau sunt pentru Mr? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca incep sa-mi placa si sapunurile solide. Nu, my Mr. e si el cu gelurile de dus :)

      Ștergere
  6. dupa ce am vazut postarea ta cu oferta pe care o aveau, mi le-am comandat si eu pe acestea si inca 3: cel cu lapte de capra, cel cu miere si galbenele si cel cu laptisor de matca. in total 6 sapunuri, din care doua cadou.
    urmeaza sa fac o postare despre ele cu primele impresii. pe fata l-am folosit pe cel cu lapte de capra si mi se pare minunat.
    o zi buna si sa le folosesti cu drag
    Roxi
    a-bag-of-tricks.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai reusit sa prinzi oferta! Si tu sa le folosesti cu drag! Vin in vizita!

      Ștergere
    2. Din pacate nu toate aceste sapunuri sunt naturale,ma refer in principal la cel ptr par cu urzica si rozmarin,care contine un ingredient cu risc mediu de dauna,sodium coco sulfate,asa ca mare atentie la ingrediente....

      Ștergere