Review - Ulei pentru masaj cu ambra si mosc de la Marillys

Buna fetelor,

Va aratam cu ceva timp in urma coletelul cu produse de la Marillys, am facut review-ul sapunul cu lavanda, si astazi urmeaza sa va povestesc despre uleiul de masaj cu ambra si mosc:


Ce spun ei: Un ulei de corp cu o aroma luxurianta, ce il folosesti pentru hidratarea pielii dar in acelasi timp mirosul lui te invaluie. Uleiul pentru masaj cu ambra si mosc se absoarbe rapid, lasand pielea catifelata, hidratata si parfumata.

Ce spun eu: Produsul se prezinta intr-o sticluta de 50 ml, cu pulverizator, cu un ambalaj simplu si o eticheta atractiva, mie chiar mi-a placut. Referitor la pulverizator, mi s-a parut bun la prima utilizare, fiindca la a doua utilizare nu mai era functionabil, lucru care m-a determinat sa-l scot de fiecare data si sa torn uleiul in palme, pentru a-l putea aplica.

Uleiul este un mix de uleiuri naturale - jojoba, migdale dulci, susan si germeni de grau. Adevarul este ca am avut ceva emotii, stiind ca uleiul de germeni de grau poate avea un usor efect comedogenic, dar nu am avut nicio problema din acest punct de vedere.

Mirosul este unul destul de delicat si natural, dupa nasul meu, si se mentinea de seara pana a doua zi. Pentru ca pulverizatorul s-a stricat, am aplicat uleiul in palme, si apoi pe piele, lucru care in prima instanta m-a cam defavorizat, pana am reusit sa-mi fac o idee despre cat produs trebuie sa aplic ca sa nu fac risipa sau sa fie greu de masat.

Folosit in cantitate redusa, intra in piele destul de usor, un masaj de 2-3 minute fiind ideal. Hidrateaza extraordinar de bine, pielea ramana fina si catifelata, cu un parfum discret.

Mie mi-a ajuns 10 zile, pe numarate, dar cred ca aplicat prin pulverizare va puteti bucura de el vreo 2 saptamani de utilizare zilnica. Pielea nu a ramas uleioasa, s-a absorbit perfect si chiar am simtit un efect relaxan dupa utilizarea lui.

Inainte de acest produs, n-am mai folosit uleiuri naturale pentru hidratarea corpului, dar ma declar multumita de el si sper sa reusesc sa achizitionez si alte variante - m-ar tenta cel cu Ylang-Ylang sau cel cu scortisoara si portocale.

Ingrediente:


Cantitate: al meu a avut 50 ml, dar pe site se gaseste in varianta de 125 ml.

Valabilitate: 3 luni de la deschidere.

Pret: 18 lei.

Unde se gaseste: pe Marillys.ro, in sectiunea de Lotiuni pentru masaj.

Voi ati incercat uleiurile naturale pentru masaj?

Kiss Kiss.

Share:

8 comentarii

  1. si eu am primit acest ulei si pot spune ca sunt foarte incantata de el. eu il folosesc destul de rarut, cam o data pe saptamana, poate si mai rar (din cauza de lene(, doar pentru masajul spatelui, de relaxare. ii fac si sotului, imi face si el mie, si tare bine e! la mine nu a functionat niciodata pulverizatorul, mereu l-am desfacut si am turnat din sticla, dar nu am avut probleme. chiar a fost foarte bine primit si sunt convinsa ca data viitoare il comandam neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu il am insa nu imi place :D Nici mirosul, e usor gretos..nu stiu. Am incercat un ulei de masaj solid si acela mi-a placut. Insa nu pot spune ca ma dau in vant dupa astfel de produse. Ma bucur ca tie ti-a fost pe plac :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-a placut mult mirosul, de felul meu imi place moscul si a fost pe placul meu. pacat ca nu ti s-a potrivit :*

      Ștergere
  3. Ma bucur ca ti-a placut..aveam emotii dupa recenzia de la sapun :)

    RăspundețiȘtergere