Produse terminate in luna februarie 2015

Buna fetelor,

Nah, ca m-ati deochiat! Pana acum toate va mirati cat de multe produse aveam la empties, si uite ce mi-ati facut :)) Prada de astazi este relativ redusa, se vede ca aceasta luna este cea mai scurta din an, nulte produse erau pe sfarsite, cu cateva picaturi ramase in ele, dar  ma gandesc ca vor fi mai multe in martie.


In ordine aleatorie, c-am facut o sortare de vis :)

Produse pentru fata:


* Dischete demachiante de la Caterine - marca proprie Kaufland - daca nu sunt astea, sunt cele de la Lidl, ambele sunt ieftine si bune.
* Masti si benzi de gel  pentru hidratarea zonei de sub ochi :) de la Nu-pore - luate de pe Iherb, din sectiunea Trial, impartite cu Paola, ca asa e frumos. Primele sunt sub forma de sheet, celelalte sunt, dupa cum le zice si numele, benzi cu gel, folosite pentru hidratarea ochilor si relaxarea mea :)
* Masti Collagen Essence cu castravete si rodie de la Nu-pore- tot de pe Iherb, tot in aceeasi varianta de imparteala :) - ca si cele de mai sus, nu fac nimic doar la o aplicare, dar ma simt tare rasfatata cand le folosesc. Singura chestie care v-o recomand este sa le lasati cateva minute in apa fierbinte inainte sa le aplicati pe fata. Nu le-as cumpara la pret intreg- 4 dolari pentru 2 masti, dar la pret de trial merg pentru un ritual de relaxare.
* Servetele umede demachiante - marca proprie Auchan, folosite pe ten de cateva ori pentru a indeparta " din gros" CC cream-ul, si pe buze pentru indepartarea rujurilor rezistente.

Produse anti-perspirante:


* Adidas for woman - deodorant anti-perspirant - prima data cand am incercat un asemenea produs de la Adidas, sanse mari sa fie si ultima data. Nu stiu ce m-a atras mai mult sa-l cumpar - pretul redus - l-am gasit la vreo 9 lei, faptul ca scrie pe el Dry Max, sau ca e laudat a fi Skin Respect, sau ca promite sa  nu lase pete albe, sau poate toate cele de mai sus, dar adevarul e ca m-a dezamagit crunt. In afara faptului ca miroase frumos maxim o ora, alte laude nu pot sa ii aduc. Pai daca acum, pe timp de iarna cu temperaturi scazute transpir ca un porc excesiv, pai ce sanse are sa faca fata vara? E aproape plin si nici nu-mi pare rau ca zboara. NU , NU, SI IAR NU.
* Dove Invisible Dry anti-perspirant stick - nici asta nu m-a dat pe spate, dar mai aveam putin in el si am zis sa-l termin, ca nici el nu se descurca in sezonul cald, plus ca mai lasa si urme albe pe haine inchise la culoare. Posibil sa incerc alte variante, acesta nu.

 Produse de ingrijire:


* Lotiune de corp de la Elmiplant - urmeaza sa ii fac un review saptamana viitoare, asa ca daca sunteti curioase stati pe aproape - oricum, este a treia lotiune de corp de la Elmiplant si nu va fi ultima, cu siguranta.
* Sapun Marillys cu lavanda - are si review pe blog, in varianta asta nu l-as cumpara din cauza mirosului si floricelelor din el, dar alte variante as fi curioasa sa mai incerc.
* Sare de baie cu trandafir si lavanda - folosita pentru talpi, nu m-a dat pe spate mirosul.
* Pila pentru calcaie de la Iherb - primita gratis la o comanda, s-a dezlipit o parte abraziva la prima utilizare, si cealalta dupa vreo 2 saptamani. Oricum n-am plans-o mult, era prea mica si prea plapanda pentru calcaiele mele.
* Pasta de dinti Sensodyne repair and protect - varianta mini, primita de la dna doctor stomatolog, care mi-a infrant frica de mers la cabinet :) - folosita exclusiv de mine, chiar mi s-a parut buna, deci o sa mai vedeti cateva din astea mici pe aici.
* So Elixir de la Yves Rocher - a fost parfumul meu preferat pentru sezonul rece, mi s-a parut a fi ideal, cu siguranta o sa ne ma intalnim.
* Ulei pentru masaj de la Marillys cu ambra si mosc- si acesta a beneiciat de un review - chiar mi-a placut si vi-l recomand cu drag! Mi-a deschis apetitul pentru uleiuri de corp, asa ca nu este exclus sa mai vedeti sticlute goale de genul pe aici.

The usual:

* Servetele umede Softino de la Lidl - parca cele de data trecuta au fost mai umede decat acestea, sau au modificat ceva la formula.
* Servetele umede Wickies - deja chiar nu mai stiu ce sa mai scriu despre ele, sunt bune si ieftine.
* Servetele din hartie de la Caterine - bune, dar parca cele pe roz mi-s mai dragi.


Mentiuni speciale:


* Ceai Sir Edward cu fructe de padure din Lidl - ce-mi place la el e ca n-are fructe de padure :)) cel putin, n-are cele la care-s eu alergica, asa ca pot sa-l beau linistita.
* Ceai Lord Nelson Rooibos cu caramel din Lidl - delicios, ideal sa te incalzeasca in sezonul rece.
* Ulei pentru aromaterapie cu mar - luat din Kaufland, dar nu mi s-a parut cine stie ce, sticluta s-a terminat in mai putin de o saptamana - mirosul a fost placut, dar nu a fost intens.
* Ulei pentru aromaterapie de la Aroma Land - varianta Summer Fresh - chiar mi-a adus aminte de vara, mirosea a citrice si a mare si a soare :)

Voi ce ati terminat in ultima vreme?

Kiss Kiss

Share:

23 comentarii

  1. Sunt prima care comenteaza :) cu promisiunea sa imi fac timp sa fac si eu o postare de genul asta, nu de alta, dar stiu ca esti curioasa :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu-mi place deloc pasta de dinţi Sensodyne. :)) Par interesante măştile.

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mastile sunt ok ca si un moment de rasfat, fiindca eu cel putin, la o utilizare pe saptamana, nu vad efecte spectaculoase, doar tenul este hidratat pe moment.

      Ștergere
  3. Servetele umede Wickies imi plac si mie cu toate ca incerc sa evit sa le folosesc. Am si eu doua uleiuri pt aromaterapie Aromaland cu miros de orhidee si unul cu miros de liliac. Sunt singurele incercate pana acum de la ei, dar mi se par ok mai ales cel de liliac. Pupici <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa caut si eu varianta cu orhidee. Multumesc pentru recomandare.

      Ștergere
    2. Daca nu iti place mirosul orhideei in general, s-ar putea ca acesta sa ti se para gretos. De exemplu, mamei mele nu ii place.

      Ștergere
  4. ai terminat ceva produse, tocmai am facut si eu o postare de genul acesta ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce de masti! eu am ramas doar la cele de la Balea de tip sheet, dar mai am doua la tub: una de la gerovital si una tot de la Balea. Le am puse in baie, sa nu carecumva sa uit de ele! Eu nu ma omor dupa antiperspirantele pentru femei, vorba ta, daca iarna nu fac fata, vara cum ar reusi? am aceeasi problema ca si tine, transpir si la 0 grade...

      Ștergere
    2. de abia astept sa le vad si pe ale tale! sa stii ca eu mai incerc si antiperspirante de barbati, mai ales vara :))

      Ștergere
    3. Eu nu am incredere decat in Lady Speed Stick varianta cu gel.. e singurul care tine transpiratia departe.. chiar si pe canicula

      Ștergere
    4. varianta gel n-am incercat-o, dar tin minte ca am incercat varianta spray cu aloe si a fost de cosmar :(

      Ștergere
  5. puține? sunt multicele chiar; și eu mâine am programat postarea cu preferatele lunii

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt persoane cărora li se par ciudate astfel de postări. Mie imi place sa vad ce produse folosesc diverse blogarite si părerea lor despre ele!

    RăspundețiȘtergere
  7. ah, ai grijă cu anti-perspirantele stick, și Rexona Fresh Aloe Vera lasă ceva urme; ce-ai putea să-mi spui despre anti-perspirantele roll-on Nivea, dacă le-ai folosit? și să știi că șervețelele umede de la Wickies sunt foarte bune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am folosit nivea roll-on, acum folosesc un roll on de la LBD si ma impac bine cu el, cel putin acum cat inca nu e cald afara.

      Ștergere
  8. ai fost harnica si ai terminat multe produse :) ... eu de-abia daca am reusit sa strang pentru o postare :(

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu imi tot iau dischetele demechiante de la Caterine :).

    RăspundețiȘtergere