La ce mai viseaza Claudia # 58 - Cafea

Buna fetelor,

Recunosc, am si eu viciile mele. Cafeaua si cosmeticele. Uneori nu in ordinea asta, dar despre asta o sa vorbim alta data.

Si daca pana acum imi placea laptele cu cafea, ness-ul, cafeaua la expressor, latte machiatto si alte dracovenii, in varianta fara numar, fara numar - mai nou am o alta pasiune - cafeaua oparita. Pentru necunoscatori - 1 cana  +1 lingurita/lingura cafea, zahar pentru doritori - eu o vreau neagra + apa clocotita = se amesteca bine, se lasa cateva minute sa se decanteze cafeaua, se bea cu pofta!

Si care ar fi problema, poate va intrebati?! Problema e ca, mai nou, pe la vreo 11-12 noaptea, eu imi fac o cana imensa de cafea. Not funny, stiu, dar ma apuca pofta nocturna de cafea.



Sa nu ma mai cert cu alarma in fiecare dimineata, am hotarat sa inlocuiesc "drogul" nocturn cu o varianta fara cofeina, dar care sa isi pastreze gustul adevarat de cafea.

Aveti ceva sugestii?

Ps: Voi veti vedea postarea asta la 9 si ceva, dar ea e tastata la 2 si ceva. Noaptea :) Cafeaua asta :)) Sippy, sippy :D



Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. Ești un pic extremistă cu cafeaua la miezul nopții... Sper să scapi curând de pofta asta la momentul nepotrivit. Nu că eu aș fi mai bună bând cafea la 6 - 7 seara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deci... ma invart de jumatate de ora prin casa, poate-poate gasesc ceva de facut sa nu ma gandesc la o cana de cafea :))

      Ștergere
    2. deci, dă-mi idei de postări, atunci, măcar creierii ți-i frămânți, imediat rămân fără idei de review-uri, că pe majoritatea le-am și planificat

      Ștergere
    3. iei pe rand ce folosesti si faci review :D Mai bagi cate o noutate, mai bagi cate o manichiura sau un machiaj :)

      Ștergere
  2. Eu nu beau cafea deloc, ceaiul verde si sucul de portocale functioneaza de minune ca energizante de dimineata! :X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu ador cafeaua... cu lapte.. dar si alte sortimente merg.... Am renuntat la ea in sarcina ca a trebuit .. cu greu.. dar acum am revenit la cea decofeinizata.. beau vreo 4 pe zi.. incerc insa sa le fac chioare si cu lapte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am facut si eu curaj azi, am bagat una decoff de la Don Cafe. Acceptabila :)

      Ștergere
  4. Si eu sunt mare, mare iubitoare de acfea dar...doar in timpul zilei.
    Daca o beau dupa ora 17...s-a zis cu somnul meu! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca sunt printre putinele specimene care nu beau cafea si chiar imi e bine asa. Bine, ador mirosul unei cafele bune, dar ma rezum doar la mirosit. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. sippy sippy asa-i?? Si mie mi s-a prins dorul de bere la ora asta. :)

    RăspundețiȘtergere