Blonda, pantalonii si sedinta


Buna dragilor,

Odata cu varsta, imi place sa cred ca gusturile mele vestimentare s-au mai cizelat nitel. Nu spun ca in tineretile de odinioara ( a se citi 15-25 de ani) ma imbracam ca o paparuda, insa nu dadeam prea multa atentie tinutei mele. Desigur, si schimbarea jobului a avut ceva de spus in aceasta privinta. Daca la jobul anterior - o mica afacere in familie, imi permiteam sa ma imbrac mai casual, acum lucrez intr-un mediul in care stilul office este purtat de toti cei din jur. Asadar, am facut si eu mici schimbari in garderoba.

Sa revenim insa la titlul acestei postari, ca sunt sigura ca v-a cam facut curiosi, nu-i asa? Una dintre schimbarile din garderoba mea a fost introducerea unei perechi de pantaloni foarte eleganti, regasiti in popor sub denumirea de "pantaloni la dunga". Inspiratia in acest caz a fost colega mea de birou, care avea nenumarate perechi de pantaloni de acest fel, in diferite culori. Eu mi-am luat o pereche negri, simpli si... cam stramti. Am stat si am calcat jumatate de ora la ei, sa arate bine, si apoi am stat cu cea mai mare grija in masina sa nu ii sifonez. Am ajuns la munca precum o diva, toata eleganta, si am aflat, fix la ora opt si cinci minute, ca urma sa intram in sedinta cu sefii cei mari, in doar cateva minute. Am sarit imediat de pe scaun si am vrut sa pun laptopul in priza, insa blonda cum sunt, am uitat, atunci cand m-am aplecat, ca am pantaloni un pic mai stramti pe mine. Va puteti inchipui cam ce s-a intamplat, nu? Pantalonii s-au rupt fix unde erau mai stramti, in conditiile in care se auzeau deja in curtea firmei ca au intrat masinile sefilor. Marea mea bafta a fost ca aveam o esarfa mare, groasa si lata la mine si am transformat-o in cateva secunde intr-o fusta colorata, renuntand la pantaloni.

De atunci mi-am invatat lectia. La naiba cu pantalonii stramti si bine ati venit in garderoba, rochii elegante. Sunt mult mai simplu de purtat, si cu siguranta nu ma vor pune niciodata in situatii stanjenitoare. Mai ales acum, toamna, creeaza cea mai frumoasa tinuta. Asortate la o pereche de cizme, niste ciorapi mai grosi si un palton, ma fac sa fiu gata de iesit din casa in doar 5 minute. In plus, pot sa ma joc cu diferite texturi si culori, si sa fac cele mai interesante tinute:


Voi ce alegeri faceti in materie de tinute? Preferati pantalonii sau rochiile?

Kiss Kiss.

* Aceasta postare este scrisa pentru proba cu numarul 20 din competitia SuperBlog 2017.


Share:

17 comentarii

  1. Mi-ar placea sa port mai mult rochii, dar cand vreau sa fiu comoda, aleg pantaloni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Heheeee m-a amuzat articolul tau, eu ma imbrac numai in pantaloni...dar nu stramti :)))), succes la concurs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha, ha...bine ca ai iesit repede din situatia stanjenitoare. Eu toamna port rochii pulover cel mai des, cu dress negru gros mat si cizme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie una imi place mult sa port toamna rochii groase si ghete scurte .... mi se par foaret feminine rochiiile tricotate

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu in general prefer pantalonii dar atunci cand evenimentul o cere prefer rochiile negre.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi place sa port rochii iarn amai mult decat imi place vara, mi se par ma comode ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. ÃŽmi plac pantalonii, rochiile, dar prefer salopetele mai nou.

    RăspundețiȘtergere
  8. Prefer rochiile dar din pacate in perioada rece ma imbrac mai mult in pantaloni.

    RăspundețiȘtergere
  9. Prefer si pantalonii dar si rochiile, as vrea cat mai multe dar sa fie pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa stii ca si eu caut niste pantaloni de genul, dar ce am gasit, nu mi a placut cum imi vin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Prefer intotdeauna rochia pantalonilor, dar iarna le port mai rar si atunci numai cu cizme lungi.

    RăspundețiȘtergere
  12. In aceasta perioada pantalonii sunt si preferatii mei, dar uneori imi place sa port si rochite. Bine ca avem de unde sa le alegem.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rochiile! Imi plac maxim. De ani de zile nu am pantaloni la dunga. Am numai blugi si colanti in garderoba, pe langa restul rochiilor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Noroc de esarfa. :)) Rochiile mereu sunt alegerea potrivita.

    RăspundețiȘtergere
  15. As putea sa zic ca cel mai des port blugi sau pantaloni. Daca te-ai uita la pozele mele de pe blog stiu ca n-ai zice asta )

    RăspundețiȘtergere
  16. Cred ca sunt uneori la fel de comoda si in rochie, dar depinde mult de croiala acesteia.(la fel si in cazul pantalonilor)

    RăspundețiȘtergere
  17. eu sunt adepta pantalonilor, dar am inceput, usor-usor, sa prind si gustul rochiilor

    RăspundețiȘtergere