Beneficiile fotoliilor de masaj – descopera cat de confortabile sunt si cum te pot relaxa


Fotoliul de masaj a fost introdus pe piata in anii 1980. Intentionand sa copieze miscarile si tehnicile stiute de experti maseori, scopul acestora era clar: sa destreseze, sa relaxeze, diminuand pe cat posibil tensiunea din muschi si desigur, ca urmare a acestor efecte, sa calmeze durerile.

Popularitatea acestora nu a fost una foarte crescuta la inceput, insa odata cu dezvoltarea segmentului tehnologiei, producatorii au inceput sa faca investitii masive, luptandu-se pentru a oferi cele mai complexe modele de fotolii masaj.



La ora actuala, lista de producatori este una destul de lunga. Cei interesati pot alege din gama de la Rokol, iRest, Panasonic, Sanyo etc. Cand intervine si dorinta de achizitie, interesul cade pe aspecte precum:

·         Nivelul de confort

Un fotoliu de masaj se alege dupa proba practica. Este acel gen de produs pe care il cumperi numai cand stii sigur, pe incercate, ca este ce trebuie. Asa ca este recomandat a se analiza foarte bine ce contur are fotoliul, ce nivel de confort si ce senzatie va incearca in momentul in care va asezati.

·         Puterea de masaj

Intensitatea la care se maseaza zonele reprezinta de asemenea un interes ce poate face diferenta intre tipurile de fotolii. Pentru un masaj riguros este recomandat un fotoliu de masaj cu componente in masura sa creeze miscari puternice. Pentru ceilalti, este de preferat acel fotoliu de masaj ce dispune de role spre exemplu, in masura sa ofere miscari mai suave.

·         Setari si ajustabilitate

In marea de optiuni, veti observa ca sunt unele fotolii de masaj ce au programe prestabilite ca si tip de masaj indicat pentru o  anumita problema. Altele va permit sa combinati miscari dupa bunul plac si sa setati fotoliul in multiple moduri. Desigur, acolo unde nivelul de ajustabilitate este mai mare, beneficiile unui fotoliu sunt mai extinse. Fara a va limita la un anumit tip de masaj, pentru cele complexe puteti avea parte de masaje variate ce includ pana si masaje de la zona picioarelor.

·         Aspect

Desi interesul cade in mod deosebit pe functionalitate, nu trebuie exclusa nici partea estetica si cromatica. Mai cu seama pentru ca utilizatorii il vor integra intr-un decor, se doreste ca fotoliul cu pricina sa nu ofere o imagine respingatoare. Insa variantele moderne sunt realizate cu atentie pentru acest capitol.

·         Pretul

Nu in cele din urma, un aspect important ce va ghida un interesat de fotoliu de masaj spre optiunea finala este legat de pret. Desigur ca pe masura capacitatii si functionalitatii, pretul reflecta complexitatea sistemului inclus intr-un fotoliu confortabil si aspectuos. Varietate exista si la acest capitol. Poate ca mai interesant de atat merita mentionat faptul ca mai nou exista si modalitati de finantare pentru cei care nu dispun de suma necesara totala. Plata in rate este avantajul publicului la scara larga pentru ca fotoliul de masaj dorit sa fie achizitionat fara restrictii.


Una peste alta, este recomandat sa rasfoiti toate optiunile si sa alegeti dupa ce cumulul de factori ca cei expusi mai sus si-a gasit un raspuns concret. 


Share:

0 comentarii