Shopping Haul - Cumparaturi Avon din C 11/2017


Buna fetelor,

Astazi avem un mic shopping haul, ca banii sunt facuti sa fie dati pe cosmetice, nu sa stea in buzunar, nu? Asadar, ultima comanda de la Avon a venit cu ceva cadouri asa ca haideti sa vedem ce a continut:




Sa vedem per total si sa trecem la detalii:


Ulei de curatare a tenului Nutra Effects - 16 lei, 125 ml - la prima vedere pare destul de interesant si pe gustul meu, dar il bag in teste in seara asta si cu siguranta revin cat de curand cu o parere, fiindca pretul este super bun.
Body scrub Heavenly Hydration Planet Spa - 14 lei, 200 ml - toate scruburile din aceasta gama mi-au placut, asa ca am zis sa dau o sansa si acestuia.
Deodorant Antiperspirant On Duty Fresh - 13 lei, 150 ml - promite 48 de ore de prospetime. DE mirosit miroase mandru, eu sper ca macar 12-14 ore sa reziste.
Masca de par Heavenly Hydration Planet Spa- 14 lei, 200 ml - dupa cum se vede, imi plac mult produsele din aceasta gama, iar aceasta masca a avut 50% reducere.
Ser pentru gat si decolteu Heavenly Hydration Planet Spa - 8 lei, 50 ml - mai am inca unul acasa si acesta l-am luat ca rezerva, fiindca are un pret foarte bun. Eu il voi folosi petru ten, avand ingrediente benefice in el.
Set Treasures of the Deserts ulei de masaj + masca de fata - 20 lei, 150 ml + 11 lei, 75 ml - aceste doua produse au fost primite cadou fiindca am avut o comanda mai mare de 270 de lei.
2 x Apa de parfum mini Avon Dreams - 19 lei, 30 ml - unul pentru mine, unul pentru mama mea. Pretul de catalog pentru un singur parfum era de 25 de lei, iar oricare 2 erau 38 de lei, deci am facut un deal destul de bun, zic eu. Acest parfum este chypre-floral, cu note de pruna, trandafir si note lemnoase.
Apa de parfum mini Perceive - 19 lei, 30 ml - luat pentru mama mea, fiindca, dupa cum se vede, si ea incepe sa dezvolte o mica colectie de parfumuri. Este un parfum floral, cu note de frezie, para si mosc.
Apa de parfum mini Incandescence - 19 lei, 30 ml - un parfum floral, cu note de bergamota, trandafir si lemn de santal. Nu l-am mai avut de mult, asa ca mi se cam facuse dor de el.

Sper ca v-am inspirat si pe voi sa faceti ceva shopping, nu de alta, sa nu raman numai eu fara bani :))

Voi ati incercat aceste produse?

Kiss Kiss.

Share:

21 comentarii

  1. Mie toate imi plac, mai putin deodorantul..nu ne intelegem deloc:))).
    Chiar m-ai inspirat��

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu cum e! Banii oricum ar fi sunt pentru placeri parfumate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac mult produsele din gama Planet SPA de la AVON. Deodorant prefer stick si ma impac bine doar cu o anumita marca si un anumit sortiment..

    RăspundețiȘtergere
  4. Perceive am incercat candva dar parca, din cate imi amintesc e un parfum puternic si nu l-as purta vara cand prefer unul fresh.

    RăspundețiȘtergere
  5. Scrubul l-am incercat si mi-a placut destul de mult. Sa le folosesti cu placere si sa ne povestesti mai multe despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce-as mai vrea sa mai incerc produse avon, prin liceu erau preferatele mele, acum insa m-am orientat dupa alte firme.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-e dor de mastile de la Planet Spa, a trecut mult timp de cand nu le-am mai folosit :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Parfum Incandescence am avut si eu candva, imi placea, drept sa spun...

    RăspundețiȘtergere
  9. Le-am incercat doar pe cele de la Planet Spa si mi-au placut super mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ohoo...ti-ai luat ceva produse. Mi s-a facut dor de Avon, intru acum pe net sa vad ce reduceri gasesc si eu la ei!

    RăspundețiȘtergere
  11. De cand sunt consultanta la Oriflame, nu prea am mai folosit Avon dar stiu ca mi placeau foarte mult produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  12. dar ti-ai luat ceva, nu gluma! Eu momentan nu mai cheltuiesc pe produse de ingrijire ca am stocuri mari.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-a placut mult Apa de parfum mini Incandescence, pacat ca nu persista atat de mult, mi s-a parut ca trece mirosul destul de repede

    RăspundețiȘtergere
  14. Cumparaturi serioase aici!N-am mai cumparat de luni bune de la AVON, dar am o multime de produse de la ei in baie!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-as dori si eu sa incerc acel scrub

    RăspundețiȘtergere