La ce mai viseaza Claudia #176 - Emerald City


Buna fetelor,

Astazi am pentru voi o recomandare de serial. Pusesem ochii de ceva vreme pe acest serial, si astazi am reusit sa il termin. Are doar 1 sezon, format din 10 episoade, insa poate se hotareste lumea sa faca si un al doilea sezon, fiindca ar merge.



Povestea din spatele acestui serial este povestea din Vrajitorul din Oz, insa cu un anumit twist. Dorothy este o tanara asistenta medicala, care locuieste cu familia adoptiva. In peisaj apare si Sarah, mama biologica a lui Dorothy, dar pana sa ajunga la ea si sa aiba o discutie, tanara este luata pe sus de o tornada, si ajunge intr-o alta lume. Apare in plan Vrajitorul din Oz, un escroc fricos, Vrajotoarele cardinale (una dintre ele este o actrita romanca), o Sperietoare de ciori cu o poveste interesanta in spate, un Om de tinichea cu multe sentimente si un Leu luptator si curajos. Avem si maimute zburatoare sub forma de drone, un caine care ajunge sa fie numit Toto si The Beast Beyond, o fiara ce este pe punctul de a distruge Oz-ul. Mai multe nu va zic, fiindca nu vreau sa fiu spoiler alert.

Voi ati vazut acest serial? Ati vrea si un sezon 2?

Kiss Kiss.

Share:

23 comentarii

  1. Nu stiu daca am ramas singura persoana care nu urmareste seriale, dar in prezent nu ma uit la nimic. M-am tinut departe de ele pentru ca nu mai aveam timp si de ele

    RăspundețiȘtergere
  2. Recunosc ca nu prea am timp de seriale, prefer filmele clasice, petrec din ce in ce mai puțin timp la TV și poate la pensie le văd pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru că aproape incepe scoala, am zis să nu mai încep și alte seriale, abia am terminat Shadowhunters și mi-a placut foarte mult. Parcă l-am văzut și la tine pe Youtube, tu l-ai terminat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Îți recomand Prințesa Albă și Regina Albă!��

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea e pe stilul meu sau cel putin asa cred. oricum eu sunt inca la seriale vechi nevazute la vremea lor. Acum sunt cu Dexter.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am mai avut timp in ultima perioada de seriale, insa pare interesant. Chiar sunt curioasa daca va apare si sezonul 2...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am vazut serialul asta. Inainte eram o impatimita a serialelor insa acum nu mai am deloc timp, nici pentru mine, daramite pentru un serial.. :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulţumesc pentru recomandare. Nu am văzut acest serial încă :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am vazut serialul, insa din descrierea facuta de tine, nu cred ca este chiar pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am avut ocazia sa il vad... si nici nu am auzit de el pana acum. :)
    Multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vaai, da, sigur mi-ar placea foarte mult! In prezent nu mai am niciun serial pe lista, ma everveaza ca toate astea care imi plac au doar cate un sezon si innebunesti pana apare si urmatorul, daca mai apare..

    RăspundețiȘtergere
  12. eu nu mai ajung nici sa vad finalul de la supernatural, nici de la pretty little liars, nici episoadele din game of thrones.nu-mi mai ajunge timpul efectiv.... :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am auzit de acest serial până acum, dar pare interesant. Mi-aș dori să am timp să mă uit la toate care mi-au atras atenția. Însă asta se întâmplă cam prea lent.

    RăspundețiȘtergere