Meniu saptamanal - Varianta Dukan


Buna fetelor,

Incepand de astazi, m-am decis sa incep o noua categorie pe canalul meu de Youtube. Asadar, am pozat tot ce am mancat intr-o saptamana, preparate conforme cu Dieta Dukan, si le-am pus intr-un filmulet pe Youtube. Sper sa ajute pe cineva, eu am cautat videoclipuri de genul pe Youtube, in limba romana, si nu am gasit nimic.

Ce parere aveti? Daca sunteti (sau ati fi) la dieta, v-ar ajuta un astfel de video saptamanal?

Kiss Kiss.

Share:

25 comentarii

  1. Eu nu stiu ce presupune dieta Dukan si daca este bazata pe atat de multe proteine. Pentru ca mi se pare prea multa carne, si paine. Nu stiu la ce ora ti-ai stabilit cina, dar oricum ar fi, nu e indicat sa consumam prajeli seara, acestea obosesc si ingreuneaza si mai mult procesul de digestie pe timp de noapte.
    Seara trebuie sa consumam alimente usoare, salate, peste, branza light, poate si putina paine, dar o singura felie. Si aia sa fie neagra. Dar repet, nu stiu daca acest rutual face parte din dieta Dukan, eu spun doar ce am observat la mine. Nu am tinut niciodata o dieta, eu doar incerc sa mananc echilibrat si sa fac sport.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine ma intereseaza subiectul, problema e ca nu am rabdare sa vad clipuri pe youtube, mi-ar fi mai utila o lista scrisa cu denumirea mancarurilor. Pot sa o printez usor, sa fac notite pe ea,de exemplu ce trebuie sa mai cumpar in casa pentru a putea face respectiva mancare. Dar multa lume se uita pe youtube, asa ca siguri o sa ai priza la public. Eu sunt exceptia :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am văzut acum câteva minute videoclipul. Dacă aș tine o dietă mi-ar fi de ajutor 😉

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit multi care au avut rezultate cu Dukan, dar eu nu sunt fan diete. Mi-am creat, experimentand pe mine, un stil de viata sanatos, iar acum sunt multumita de corpul meu, de starea mea mentala si emotionala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu ce sa zic de meniul Dukan e cu dus si intors si eu nu prea ma impac cu dietele, dar e interesant.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo! Felicitari! Mi-am propus sa slabesc 5 kg, dar nu pot tine o dieta anume.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dieta Dukan este cu dus-intors, trebuie mare grija, succes :)

    RăspundețiȘtergere
  8. O prietena de-a mea a tinut dieta Dukan si a ajutat-o destul de mult, dar e foarte grea trecerea la o alimentatie normala.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt foarte multe proteine combinate, iar eu nu sunt adeptul astfel de rețete. Oricum, depinde de fiecare organism cum reacționează. Dacă pentru tine funcționează, felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu sunt adepta dietelor indiferent cine le-a inventat, dar cred ca pentru cele interesate un astfel de proiect e motivant.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu sunt adepta dietelor, ci mai degraba a unui stil de viata cumpatat. Eu sunt vegetariana de 4 ani jumate si ma simt perfect!

    RăspundețiȘtergere
  12. adevarul e ca atunci cand tineam dukan si eu mancam extrem de multa carne. ceea ce nu prea mi se intampla. eu am reusit sa slabesc destul de multicel, eram pretty happy atunci, dar iti cam dai peste cap rinichii.... adica eu am avut mici probleme

    RăspundețiȘtergere
  13. Cea mai buna dieta este excluderea dulciurilor din minte, din meniu, excluderea produselor de panificatie, si sa nu mai mananci dupa ora 6. Daca vei face asta iti vei da seama ca orice dieta e doar o incercare de a pacali organismul. Mai putina mancare, exact cat are nevoie organismul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu nu tin regim. Imi plac mult pastele, prajelile, dar am o masura in toate. Uneori mananc si seara, dar mananc putin si des si daca incep sa fac putina burtica o las mai moale apoi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am tinut niciodata regim, dar cred ca ar fi util un astfel de video pentru cei care tin. Ar fi si mai util daca ai prezenta si reteta :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Pe mine personal nu m-ar ajuta, pentru ca eu lucrez la birou, asadar pranzurile mele sunt cand imi e foame si nu am unde sa imi incalzesc o mancare sau sa o prepar...din pacate!
    De asemenea, daca vei continua, sigur vei imbunatati calitatea imaginilor prezentate.
    Te pup si succes!

    RăspundețiȘtergere
  17. Am incercat si eu Dukan, dar mi s-a facut rau dupa jumatate de zi :(. Nu e pentru oricine.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie Dukadan mi s-a parut un pic cam complicata, in sensul ca trebuia sa planifici din timp fiecare masa, iar daca timpul nu iti permite, e mai greu. Am preferat mereu dieta mediteraneeana, pentru ca mai putin complicata. Imi plac pozele tale, oricum, arata apetisant

    RăspundețiȘtergere
  19. Mie mi-ar fi de ajutor. Am incercat si eu sa tin Dukan-ul, dar nu s-a lipit de mine - ma simteam rau - dar daca as fi sa ma apuc iar, chiar mi-ar placea un jurnal de genul

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu pot sa ma laud cu un stil de viata prea sanatos si nici adepta regimurilor nu sunt.

    RăspundețiȘtergere
  21. Asta este Dukan? Cu ciorba de burta, sarmale si prăjiturele?! Ai voie multe chestii. Sper sa vezi si rezultate

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu am incercat Dukan pana acum, dar ma bate gandul.

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu nu am incercat Dukan insa am tinut Rina 90 si da rezultate si este si o dieta sanatoasa si te invata cum sa combini corect grupele de alimente.

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu nu as putea tine Dukan si sigur nu e nici recomandat pentru ca am colesterolul cam mare.

    RăspundețiȘtergere