Anvelopele PneuNet vin cu beneficii la pachet


Buna fetelor,

Nu stiu cum e la voi, dar pentru mine luna ianuarie este o luna dificila din punct de vedere financiar. De abia am scapat de cheltuielile de sfarsit de an, ca si vin altele: impozitul pe cladire, impozitul pe masina, diferite tipuri de asigurari, intretinerea masinii. Totusi, gandind putin lucrurile la rece, reusesc de fiecare data sa fac cat de cat economie, chiar daca am atatea de platit. Sa incepem cu impozitul, spre exemplu. Chiar daca, dupa cum va spuneam, luna ianuarie incepe cu buzunarele cam goale, fac tot posibilul sa achit atat impozitul la masina, cat si cel la casa la inceputul anului. In primul rand, aceasta alegere de plata ofera 10% discount din valoarea sumei. Poate 10% nu pare mult pe hartie, dar la o suma de 1.000 lei, de exemplu, asta inseamna o reducere de 100 de lei. De asemenea, faptul ca platesc in prima luna din an ma face sa fiu relaxata in privinta platii impozitului pe restul anului. Chiar daca reducerea se aplica pana la sfarsitul lunii martie, eu stiu ca pana pe 10 ianuarie am chitanta la dosar si nu trebuie sa ma mai stresez un an.

Tot economie fac si atunci cand fac cumparaturi pentru intretinerea masinii. Nu stiu daca ati observat, dar luna ianuarie tinde sa ofere reduceri in toate sferele de activitate, nu doar la haine. Acest lucru se datoreaza tot lipsei vanzarilor din acest sezon, iau producatorii si comerciantii fac reduceri sau ofera ceva in plus pentru a avea rulaj. Mie imi place sa vanez  anvelope de iarna la inceputul anului. Mi se pare ca in octombrie-noiembrie acestea au un pret mai mare, asa ca las sa treaca prima ninsoare, pentru a reusi apoi sa ma bucur de produsul dorit la un pret mai bun sau cu ceva avantaje in plus. De exemplu, PneuNet ofera, pe langa reducerile de pana la 40% si transport gratuit la un set de 4 produse cumparate, un an in plus la garantia pentru anvelope, ceea ce inseamna ca in loc de 2 ani garantie, o sa am 3 ani de garantie, sau chiar 5 ani de garantie la unele modele.  Acest lucru este in avantajul meu, si acest lucru nu poate decat sa ma bucure.
 Anvelopele de iarna pentru masina noastra VW sunt destul de greu de gasit in magazinele fizice din orasul nostru, asa ca imi convine sa stau in intimitatea casei, la caldura, cu laptopul in brate si sa comand online dimensiunile potrivite de anvelope de iarna, nefiind nevoita sa strabat, pe un ger de inceput de an, toate magazinele din judet. Comandand online, nu mai platesc nici carburantul pe care l-as fi consumat, si beneficiez si de reduceri, pe care comerciantii din magazinele fizice nu le fac.

In acest mod, reusesc sa fac economie de o suma destul de marisoara, cu care pot sa acopar alte cheltuieli, si in acest mod, bugetul este restabilit cat de cat.

Voi cum reusiti sa treceti peste situatia financiara dificila de la inceputul anului?

Kiss Kiss.



Share:

2 comentarii

  1. sunt de acord cu tine, in perioada de la sfarsitul toamnei si inceputul iernii si mie mi se pare ca sunt mai mari preturile la anvelope.

    RăspundețiȘtergere