August`s Nails Challenge - Monochrome


Buna fetelor,

Am inceput deja si luna august, si o data cu ea,prima colaborare de nail art. Tema de astazi - monochrome. Alb si negru. Initial ma gandeam sa aplic oja alba pe toate unghiile, ca da bine pe pielea bronzata, dar apoi mi-am adus aminte ca unghii negre n-am mai avut de prin anul I de facultate. Am intins asadar mana dupa o oja neagra, am aplicat pe doua unghii alb, si niste water decals. Iata rezultatul:




Va invit sa vedeti si manichiurile monocrome ale fetelor:

  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Corina - http://na-na-nails.blogspot.ro
  4. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro
  5. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  6. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro
  7. Andra Kat - http://andrakat.com
  8. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  9. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
Kiss Kiss.

Share:

26 comentarii

  1. Wow, ce minunat arata <3 sigur voi aplica si eu aceasta tema intr-o zi. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna
    Te pricepi si la modelele cu stampila? Nu ma prea pricep eu prea bine dar na... Mi-am luat un set cu stampila si nu reusesc sa iau oja cu ea de pe metalul acela cu forme. Este o oja anume care trebuie folosita? Am incercat 20 si nu am reusit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand, trebuie inlaturata folia aia albastra de pe matrita, daca n-ai facut-o deja. Exista si oje speciale, care au o consistenta mai groasa, dar de obicei merg si cele clasice, de preferabil mai putin apoase. Deci faci asa - aplici oja care o vrei pe unghii si o lasi sa se usuce complet. Indepartezi folia de pe matrita (dai cu unghia sau ceva ascutit peste ea, apoi o dezlipesti), aplici oja peste modelul dorit, te folosesti de scraper sau de un card vechi sa indepartezi surplusul de oja. Apoi sunt doua variante, in functie de stampila. Ori apesi tare stampila peste modelul dorit, ori o pui si o rulezi dintr-o parte in cealalta. Dupa ce s-a luat modelul pe ea, trebuie sa te misti rapid si sa o aplici pe unghie, tot prin apasare ferma sau prin rulare. Nu uita sa stergi matrita si stampila dupa fiecare utilizare cu acetona sau sa iei reziduurile de oja cu o banda de schoth de pe stampila, mai ales daca e varianta clear, transparenta. Daca ai varianta clasica de stampila de cauciuc si nu merge cu nimic din cele de sus, incearca sa iei o pila pentru unghii de tip buffer (din carton) si sa o treci usor peste cauciuc. Asa se va indeparta stratul lucios si va adera mai bine oja la ea. Daca mai ai alte nelamuriri, te astept cu drag.

      Ștergere
  3. Multumesc pentru raspuns. Am dat folia albastra jos. Capetele stampilei sunt moi si sunt facute dintr-um material mai misto decat plasticul. In fine... Pe matrita aia dupa ce dau cu oja si apoi cu ustensila aceea speciala oja ramane uscata in matrita. Nu vrea sa se ia pe stampila deloc... Am incercat sa ma misc mai rapid sa nu se usuce dar degeaba. Mi-am mai comandat un set... Sper sa fie mai bun

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte draguta manichiura :* te pricepi :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos contrastul! Ma crezi ca nu am avut niciodata unghiile date cu negru? Nu stiu de ce, insa pana acum am fugit de aceasta culoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Cristina! Mie mi se pare cea mai eleganta culoare pentru unghii, dar neaparat pe unghii lungi!

      Ștergere
  6. Imi place mult ,decals-ul...arata tare fain pe unghiute
    http://deyutza87.blogspot.ro/2016/08/augusts-nails-challenge-monochrome.html

    RăspundețiȘtergere
  7. superb modelul ala aplicat, seamana mult cu tatuajele alea orientale

    RăspundețiȘtergere
  8. Un model extrem de elegant! ♥ Si eu port rar oja neagra pe unghii si o folosesc in combinatie cu alta culoare sau model.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Madalina! Cred ca mi s-a redeschis apetitul pentru oja neagra!

      Ștergere
  9. decals-urile mi se par de un real ajutor la manichiuri de efect!

    RăspundețiȘtergere