Ma mut pe domeniu, si vreau gazduire web ieftina

Buna fetelor,

Imi aminteam, zilele astea, cand timpul meu a fost foarte limitat, ce reprezinta blogul acesta pentru mine. Zic ca imi aminteam, fiindca de gandit am gandit de cateva ori in decursul celor 3 ani + de cand il am. Pentru mine, blogul meu este un moment de respiro, un loc doar al meu, unde pot sa scriu ce vreau, sa-mi arat pasiunea mea pentru cosmetice si, din cand in cand, cate un crampei din viata si sufletul meu. Asa cum este el, il consider un hobby, un proiect personal, drag sufletului meu.

Cele care sunteti pe blogspot stiti ca in ultima perioada, Blogspot-ul a avut unele probleme: ba nu se incarca blogul, ba nu se incarca comentariile, ba chiar era eroare totala, ca nici nu putea posta. Va dati seama ca, dupa 3 ani si ceva de scris, ma durea sufletul sa se intample ceva cu munca mea. Chiar daca fac backup peste backup, tot stau mereu cu frica ca as putea sa pierd tot ce am facut pana acum, din cauza ca sunt pe o platforma de gazduire gratuita, care nu imi ofera prea multa siguranta.

De ceva timp cochetez cu ideea ca as dori sa ma mut pe domeniu propriu. Asta inseamna ca o sa scriu pe claudiaschoice.ro, un nume mult mai simplu de tinut minte pentru oricine. Multa lume ma indeamna sa fac acest lucru, mi se spune ca o sa am mai multe avantaje, mai multa vedere si mai multa credibilitate. In plus, ma incanta mult temele vazute la alte fete,cu diferite widget-uri, la care eu sunt limitata din cauza ca nu sunt pe o platforma de gazduire potrivita.

M-am decis, astfel, sa imi iau si gazduire web, ca sa ma bucur in totalitate de beneficiile oferite de aceasta oportunitate. Voi putea sa am garantia suportului tehnic 24/7, in cazul in care as face vreo nazdravanie ce nu as mai putea sa o rezolv singura. Am gasit deja si ajutor in transferul blogului meu, pe domeniu propriu, cu tot cu gazduire. Acest lucru este foarte important, deoarece stiu multe fete care au facut aceasta mutare, si au fost puse in fata faptului implinit, fara niciun ajutor din partea firmei de unde au achizitionat aceste servicii. Si o sa beneficiez de bak-up zilnic, asa ca voi putea sta linistita, stiindu-mi blogul in siguranta.



Decizia este luata, asa ca acum ma gandesc cum as vrea sa arate blogul meu, sa fie cat mai placut pentru cititoarele mele. Deja am ceva idei conturate in minte despre design-ul nou, asa ca daca o sa vedeti un aspect nou si placut a blogului, sa nu va speriati si sa credeti ca ati gresit blogul :)

Pe voi va tenteaza sa faceti astfel de progrese cu blogul vostru?

Kiss Kiss.


Share:

8 comentarii

  1. Mult succes! Sigur va arata foarte bine noul look :)
    Deci sa inteleg ca vei pastra postarile vechi pe noul domeniu? Sau vor disparea? Eu am blogul ca un hobby, dar totusi m-ar supara sa pierd ce am facut pana acum :)) Se poate intampla? In rest, progrese nu voi face, pentru cat scriu pe blog, nu are rost. Abia astept sa vad cum va arata al tau! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raman toate, nu as putea renunta la ele. Acum caut ajutor si informatii, sa fiu sigura ca pot face asta.

      Ștergere
  2. Si eu vreau sa ma mut pe domeniu, dar mai la vara cand sunt mai libera. Xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. succes cu mutarea sa fie usoara si de bun augur!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult succes! Abia astept sa vad rezultatul! :)

    RăspundețiȘtergere