Shopping Haul - Comanda Avon C 7 2016

Buna fetelor,

Ca sa nu ma mai trezesc iar ca am pierdut sirul comenzilor si notiunea timpului, m-am hotarat sa postez aceasta comanda acum, cat e proaspata. Astazi dimineata, inainte sa ajung la munca, am trecut pe la oficiul postal sa imi ridic pachetul cu produsele comandate de la Avon. Ma prezint cu buletinul in mana, ii spun doamnei ca am de ridicat un colet de la Avon, si-mi zice ca nu e. Oh well, imi era cam greu de crezut, in conditiile in care, de atatia ani de cand plasez comenzi la Avon, nu mi s-a intamplat niciodata sa intarzie sau sa se piarda vreun colet. Se mai uita doamna in jur, mai cauta si gaseste intr-un final si coletul meu. L-am luat, am plecat catre masina, mi-a batut o doamna in geamul masinii sa ma intrebe daca ma ocup cu Avon si sa ii dau un numar de telefon (cu toate ca am eu a hunch ca vrea mai mult decat asta, dar astept sa ma sune sa mi se confirme banuiala), si asa sunt mandra posesoare a unor noi produse Avon. Iata ce mi-am comandat ( dati click pe denumire pentru a ajunge pe site):


  • Apa micelara Nutra Effects - 13 lei, 200 ml, la cel mai bun pret ever, in conditiile in care pretul intreg este de 29 lei. Sunt foarte curioasa de efectele ei, in ultima vreme am dezvoltat o mica obsesie pentru apele micelare, asa ca sunt foarte curioasa sa ii vad eficienta.
  • Demachiant bifazic Nutra Effects - 13 lei, 200 ml, si acesta la super pret, pretul fara reducere fiind de 32 lei. La bifazice nu se mai pune problema, sunt obsesie veche, si nu concep sa imi demachiez machiajul ochilor cu altceva.
  • Masca de fata purificatoare cu minerale Clear Skin - 12 lei, 75 ml, cu o concentratie mica de acid salicilic, de 0.5% si multe minerale in compozitie, conform informatiilor de pe ambalaj. Am mai avut varianta fara minerale, cea albastra care se usca alb, tot cu 0.5% concentratie de acid salicilic si mi-a placut, asa ca am zis sa ii dau o sansa si acesteia. Acum este oferta la anumite produse din gama Clear Skin, doua bucati la 19 lei.
  • Gel de curatare Planet Spa Treasures of the Desert - 11 lei, 75 de ml - am pe terminate un gel de curatare de la Avon, simplu, incolor, care si-a facut treaba de minune. Am comandat acest produs, in ideea ca poate-poate va fi la fel, insa s-a dovedit a fi un gel cremos de curatare, cu mici particule abrazive in el. Il bag in teste, sa vedem ce poate.
  • Mini apa de parfum Avon Femme - 30 ml, l-am primit la doar 1 leu pentru ca am avut o comanda mai mare de 150 lei si o crema Nutra Effects. Cred ca mai am acasa o dublura a acestui parfum, asa ca sunt sanse mari sa fie oferit cadou.
Voi ce produse ati mai comandat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

9 comentarii

  1. apa de parfum Avon Femme imi place foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce comandă variată și ce de produse bune! :)
    Și mie îmi place AVON și chiar am prezentat pe blogul meu o comandă recenta :)
    https://beautybazar.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita! Mie imi plac mult produsele Avon, le folosesc cu drag de mai mult de 12 ani.

      Ștergere
  3. am vazut ca gelul asta de curatare il recoamnda multe fete. Numai de nu as uita de el...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pui reminder pe telefon sau scrii in agenda! Si pe mine ma cam lasa memoria, asa ca imi iau metode de precautie :D

      Ștergere
  4. Sa te bucuri de toate bunatatile pe care ni le-ai prezentat! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere