(Kind Of) Review Sampon Uscat Advance Techniques de la Avon

Buna fetelor,

In postarea cu terminatele de ieri, va aratam samponul uscat de la Avon si va ziceam ca o sa ii fac un review. Pana aici nimic anormal, nu? Ei bine, daca ati citit titlul acestei postari, cred ca deja ati intrat la banuieli. Pai cum adica kind of review? Tot eu va povestesc. V-am mai spus de multe ori ( si v-am si aratat, de vreo doua ori) ca eu sunt blonda. Se pare ca atat de blonda, incat am uitat sa pozez samponul uscat inainte sa il termin si sa il arunc, asa ca de aici rezulta si titlul buclucas.

Sursa
Ce spun ei: Sampon uscat pentru improspatarea parului, must-have in situatiile de urgenta:
• absoarbe uleiul (instant, fara apa)
• ofera volum
• ofera un aspect proaspat spalat parului
Cum actioneaza: samponul uscat curata parul, oferind un aspect de par proaspat spalat. Il poti folosi in calatorii sau dupa antrenamentele sportive sau atunci cand vrei sa iti improspatezi parul intre samponari. Mod de folosire: se aplica pe parul uscat, fara a folosi si apa! Pulverizeaza pe par, maseaza produsul in par cu buricele degetelor si piaptana excesul de sampon uscat. Coafeaza ca de obicei.

Ce spun eu: L-am cumparat din Avon Magazine, fiind atunci un produs demo, destinat in primul rand reprezentantilor dornici de testare. M-am bucurat foarte mult cand am vazut aceasta noutate, deoarece in orasul meu gasesc sampon uscat doar la Sensiblu, si in majoritatea cazurilor mai au in stoc doar testerele sau variantele care nu se potrivesc nevoilor mele.

Acest sampon uscat de la Avon vine intr-un tub cu pulverizator si are o cantitate de 150 ml. Pulverizatorul functioneaza perfect, nu am avut probleme cu el, si nici clientele mele care si-au comandat acest produs nu au intampinat neplaceri. Mirosul este specific gamei Advance Techniques, dulce-fructat, si uneori mi s-a parut cam intens, in conditiile in care foloseam samponul uscat dimineata si seara, inainte de spalare, in par inca se simtea aroma.

Am avut ocazia sa il folosesc si pe parul lung, pana in zona lombara, dar si pe parul scurt, tuns bob. L-am aplicat, in ambele cazuri, dupa ce l-am agitat bine, de la o distanta de vreo 20-25 cm. La fel ca si in cazul deodorantelor cu pudra, daca nu agitati bine inainte aveti sanse mari sa va treziti cu reziduuri vizibile. L-am aplicat uniform, pe tot parul, l-am lasat sa actioneze putin, cat sa absoarba sebumul, apoi am masat usor parul. Pe parul scurt confera volum instant, lucru care mi-a placut, lasand parul cu un aspect placut si frumos parfumat. 

Nu mi-a incarcat parul tare, se simte usor texturat, dar nu asa mult ca la alte sampoane uscate. Inca un aspect care mi-a placut la acest sampon uscat este ca nu matuieste parul prea vizibil. Eu am parul blond, dupa cum v-am zis, si incerc sa ma feresc de sampoane uscate care mi-l matuiesc. Din aceasta cauza, nu stiu cat de bine o sa se preteze cu un par foarte gras. In plus, nu mi-a provocat mancarimi ale scalpului, si nici matreata, cu toate ca scalpul meu este tare pretentios si se supara imediat cand ceva nu-i place.

Mie mi-a placut foarte mult acest sampon, s-a potrivit cu nevoie parului si scalpului meu, asa ca o sa il urmaresc atunci cand este la promotie si cu siguranta il voi recumpara.

Cantitate: 150 ml.

Pret: Aprox. 20 lei, dar il gasiti si la oferta, cu 15 lei.

Unde se gaseste: online, pe magazinul Avon, AICI.

Voi ati incercat samponul uscat de la Avon, din gama Advance Techniques?

Kiss Kiss.

Share:

13 comentarii

  1. Pare ok si e mai accesibil ca pret decat batiste. N.am mai dat de mult o comanda la avon... Parca m.ar tenta un pic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu Batiste gasesc in orasul meu incepand de la 24 lei tubul. Nu e prea ok, tinand cont ca alte sampoane uscate nu gasesc in magazinele fizice.

      Ștergere
  2. Nu l-am incercat. Pana acum am folosit doar sampoane uscate de la Batiste. Am renuntat insa complet la ele dupa ce am citit un articol despre efectele sale negative, caderea parului fiind unul dintre ele. Nu stiu cat de adevarat este. Ideea e ca m-am speriat si am zis pas.

    Acum insa ma tenteaza samponul de la Avon. Mai ales ca tu pari foarte multumita de el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu una nu prea am incredere in articole de genul, care denigreaza asa un produs, fara studii in timp care sa dovedeasca asta. Pana la urma un sampon uscat are in componenta pudra de talc, parfum si alte chestii, care nu difera mult de compozitia unui fixativ sau ale unui spray leave-in, zic eu.

      Pe parul meu s-a pretat tare bine, sper sa iti placa si tie!

      Ștergere
  3. Îl folosesc și eu, îmi place cum miroase <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie îmi place foarte mult. Face treaba buna. Mie nu mi se pare ca lasă reziduuri dacă nu e agitat bine-bine. Dimpotrivă, mi se pare ca e ca un spray obișnuit, lasă o mica pelicula umeda care se usucă imediat, și parul are un aspect proaspăt.
    În campania 7 e 16 lei parcă. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am vazut pana acum sampon uscat de la Avon. Este tentant. Nu prea mi se ingrasa parul, dar un tub intotdeauna este binevenit. :D xoxo

    http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am parul normal, dar are tendinte de ingrasare. E bine de avut pentru momentele in care te trezesti cu parul ciudatel si n-ai timp sa te speli pe cap :)

      Ștergere
  6. Este acesta mai bun in comparatie cu cele de la Batiste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de ce doresti! Daca doresti si putina fixare, cel de la Batiste XXl volume cred ca ti-ar placea mai mult! In schimb, acesta nu lasa urme pe par si lasa un volum super!

      Ștergere