Shopping haul - Comanda iherb # 13

Buna fetelor,

Comanda asta e data de prin martie, si ajunsa la mine in aprilie. Astazi m-am hotarat sa va arat ce a continut, nu de alta, dar am primit deja avizul celui de-al 14-lea colet, iar comanda nr. 15 este si ea pe drum. Detalii, detalii...

Aceasta comanda am dat-o prin intermediul unei prietene, care avea niste credite Loyalty ce stateau sa expire, asa ca am ajutat-o eu putin :). Daca nu stiti, de pe la inceputul anului, iherb are o noua politica de remunerare a clientilor fideli - Loyalty Credits - practic primiti inapoi, in contul iherb, 10% din valoarea comandata. Acest credit are o valabilitate de 2 luni si se scade automat la urmatoarea comanda, fara a fi nevoite sa introduceti coduri sau altele.

Stiti deja - iar daca nu stiti, mai zic eu o data, ca plata se face prin card bancar, sau, mai nou, si prin PayPal - mai ok din punctul meu de vedere, in caz de pierdere a colotului, banii ar trebui sa se ramburseze. Daca alegeti transportul Airmail, costa 4 $ si ajunge la oficiul postal de care apartineti in 1-4 saptamani ( la mine a durat cel mai putin 10 zile, cel mai mult cam 25 de zile). Iar daca sunteti la prima comanda si folositi codul JJK294 primiti 5 $ reducere si un produs gratuit din lista de AICI.

Acestea fiind spuse, sa trecem la comanda propriu zisa. Ca sa ajungeti pe site dati click pe denumirea produsului:


  • Lotiune de corp Petal Fresh cu liliac - 3.59$, 300 ml, nou aparuta in portofoliul celor de la iherb. Miroase superb, hidrateaza bine si urmeaza sa ii fac un review cat de curand.
  • Sierra Bees Argan Balm - 1 $, 28g - prins la promotia zilei cu acest pret minim, in mod normal fiind 4.95 $. Promite hidratare pentru pielea iritata sau delicata si are in compozitie doar 6 ingrediente, din care 5 organice.
  • Dessert Essence, Coconut hand and body lotion - 1.88 $, 44 ml - varianta travel size, numai buna de pus intr-o gentuta si luata in calatorii. Nu ocupa mult spatiu si miroase divin.
  • Queen Helene Cocoa Butter hand and body lotion - 1.13 $, 57 g - una dintre cele mai bune creme de maini utilizate de mine pana acum, intra super rapid in piele, miroase demential si e pana in 5 lei. I-am facut si un review aici, iar aceasta cred ca e a patra crema cumparata.
Cam asta a fost mica mea comanda si de abia astept sa o ridic pe urmatoarea. Daca aveti intrebari in legatura cu iherb, modul de comandare sau recomandari de produse, va astept cu drag.

Voi ce produse ati mai comandat de la iherb.com?

Kiss Kiss.

Share:

16 comentarii

  1. Nu am comandat de pe siteul asta... dar la ce preturi au... nu stiu cat mai dureaza. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu de cand l-am descoperit, cam greu s treaca o luna-doua fara o comanda :))

      Ștergere
  2. Sa le folosesti cu placere!
    Eu nu am cumparat inca nimic de la ei!

    RăspundețiȘtergere
  3. De mult vreau sa dau comanda dar uite ca doar cand au dat alte fete m-am alaturat. Trebuie sa fiu si eu pe cont propriu macar odata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neaparat, cu siguranta o sa gasesti produse ideale si pentru mamici, si pentru pitici.

      Ștergere
  4. eu n-am comandat niciodata de la ei dar am primit cadou o crema pentru petele pigmentare si mi-a placut tare mult. Pacat ca nu se gandeste nimeni sa aduca produsele si in Romania sa nu mai stam sa comandam din afara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sanse mari sa se gaseasca si la noi, dar la preturi duble sau triple. eu iti recomand totusi sa incerci, poti plati cu paypal si ai siguranta coletului.

      Ștergere
  5. Ai facut o afacere foarte buna1
    Sa le folosesti cu placere!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. e prima data , astazi cand am plasat si eu o comanda pe Iherb, Am ales samponul pt par fin la doar 4 ron!! si niste pensle in ofera si un ulei de castor,

    abia astept sa le primesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am samponul acela in asteptare, sunt foarte curioasa sa vad cum e!

      Ștergere
  7. Nu am mai dat o comanda de ceva vreme! Sa ma mobilizez si eu intr-o zi. Eu mi-as mai dori niste pensule

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pensulele de la Ecotools sunt acum la reducere, dar din cand in cand le baga si pe cele de la RT in oferta.

      Ștergere