La ce mai viseaza Claudia # 119 - Despre fete si shopping haul-uri

Buna fetelor,

Multe din articolele de pe acest blog sunt shopping-haul-uri - imi place sa le scriu, imi place sa le citesc. Nu consider ca reprezinta o lauda, pe ideea "uite ce mi-am luat eu", ci mai degraba o informatie "uite ce am gasit eu, in cutare loc, la cutare pret". In multe cazuri, viitoarele mele achizitii sunt oarecum facute si datorita acestor tip de articole. Si dupa cum am zis, chiar citesc/vizualizez cu drag acest tip de articole/videoclipuri si la alte fete, pentru un plus de informatie.



Cred ca aceste shopping-haul-uri trebuie sa fie bine structurate, iar pretul si locul de unde au fost achizitionate nu trebuie omise niciodata.

Dar de abia aici apare partea tricky. Ce faci cand veni ca o fata prezinta un produs de 8-10 lei si zice ca a dat pe el 50 de lei, un produs destul de cunoscut, pe care il stie majoritatea? Parerea mea? Dati click pe x-ul din dreapta sus si gata :D

Kiss Kiss.

Share:

8 comentarii

  1. si mie imi plac articolele de tip haul, sa vad cine ce si-a mai luat. poate ochesc si eu ceva la pret bun, de neratat :D uite, v-am tot vazut pe voi cu haul-urile de la iherb, hop, mi-am dat si eu comanda!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iherb-ul este una dintre cele mai bune inventii :)) eu nu las sa treaca o luna fara sa dau o comanda :D

      Ștergere
  2. Si mie imi place sa citesc, cateodata mai pescuiesc vreo idee :)) desi partea cu preturile si locurile unde se pot cumpara.. nefiind in Romania, nu ma afecteaza. Ma afecteaza cand aici nu le pot gasi :))
    Ei, poate fata aia saraca chiar a dat atatia bani ca o fi prostit-o cineva, cine stie? De ce ai minti in legatura cu pretul? In cazul asta sa se laude ca are bani? Hmm, daca si zici ca e vorba de un produs cunoscut, mai rau pentru ea, de fapt :) isi face publicitate proasta.
    O zi faina, te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu avea cum sa o prosteasca, era un produs luat parca din Carrefour, daca nu ma insel. Poate se crede mai importanta, cine stie. :))

      Ștergere
  3. sunt postarile mele favorite, mereu ma intereseaza sa vad ce-si iau altele :)).

    zic si eu ca Evelyn, poate fata a luat in necunostinta de cauza produsul cu 50 de lei, cred ca se mai intampla... dar daca as vedea asta de mai multe ori, nu as mai prea avea incredere in impresiile fetei.

    RăspundețiȘtergere
  4. cine? unde? Cum sa dai, bre 50 de lei pe o chestie de 10 lei? asa multi bani are lumea asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu dau, doar se lauda ca dau. Eu una n-as da, si nici nu m-as lauda. Eu ma laud cu mokaieli :))

      Ștergere