La ce mai viseaza Claudia # 117 - (Rant) Instagramul si omul de rand

Buna fetelor,

De pe la sfarsitul anului trecut am si eu instagram : @claudiaschoice daca doriti dati un follow, ca dau si eu :) . Bine, bine, pana acum nimic interesat sau iesit din comun, nu? Recunosc, nu prea ma pricep ce si cum, stiu ca double tap e like&co., mai dau cate un comment si cate un repost.



Urmaresc de obicei fete de la noi, fete de afara, chestii de unghii, cate un vine si cam asa ceva. Si mai vad, in majoritatea cazurilor, celebrele fotografii cu fundal alb, cu produse stralucitoare, perfect aliniate si cu ceva decoratiuni prin preajma. Nu zic ca nu imi plac, arata foarte bine, dar atunci cand la un cont de insta vad doar poze de acestea, ma cam las de urmareala. Si nu, nu ma da invidia afara din casa, nu ma intelegeti gresit, dar prefer mai mult sa vad o poza-instantaneu, ceva ce a atras cuiva privirea si a scos imediat telefonul si a pozat, decat ceva regizat. Stiu, ce e glamour prinde bine la public, dar de multe ori abonatii viseaza la o viata ca cea din postarile pe care le urmaresc, iar adevarul e altul.


I rest my case. ( pierzand un numar considerabil din followerii care mi-au citit postarea) :)

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa.


Share:

12 comentarii

  1. eu intru pe instagram iarna si toamna, de doua ori pe an :D

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am cont da nu is prea activa :-)))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu ma mobilizez si voi posta mai des si pe acolo :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Am observat si eu trendul asta...ce-i drept si eu l-am urmat uneori si asta pentru ca arata mai bine pentru un cont de beauty&fashion si uneori pun produse preferate la care poate nu am timp sa le fac review dar care imi plac. La un moment era un alt trend sa pui mancare...toata lumea punea poze cu mancare, ma apucase si trendul acela dar la un moment dat m-am plictisit si pun doar prajituri pe care nu ma pot abtine sa nu le fotografiez :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mai pun ceva bun, dar nu as sta sa mi se raceasca mancarea doar sa o pot poza :D

      Ștergere
  5. Ce tare ai fost!
    Mie imi place mai mult instagramul decat facebookul!

    RăspundețiȘtergere