Cadoul ideal - lenjeriile de pat

Buna fetelor,

In ceea ce priveste zilele de nastere si aniversarile, mereu sunt pusa in impas, mai ales la persoanele apropiate. Nu am de fiecare data timp sa caut ceva frumos, si de multe ori se intampla ca nici nu stiu ce cadouri sa mai fac. Asa ca, atunci cand primesc de la persoana cu pricina cate un hint, tin de fiecare data cont de acel lucru in momentul in care trebuie sa ma gandesc la un cadou.

Asa s-a intamplat si zilele acestea. Stand de vorba cu soacra-mea, am aflat ca se apropie aniversarea de 35 de ani de la casatorie si am incercat, pe departe, sa o trag discret de limba in legatura cu un cadou. Ba am deschis un subiect, ba altul, pana a ajuns sa imi zica cat de mult ii plac lenjeriile mele de pat. Mi-am facut o nota mentala, am mai incercat sa aflu ceva detalii in legatura cu tipul dorit, imprimeul care i-ar place si culorile preferate.

A doua zi, cu schita facuta in memorie, am pornit la cautare. Din doua click-uri eram pe site-ul meu preferat, care vinde lenjerii de pat din bumbac 100% fabricate in Romania. Imi place mult sa simt ca fac ceva ce conteaza, asa ca de fiecare data cand am posibilitatea, cumpar produse romanesti pentru a sustine economia tarii si producatorii autohtoni.

Norocoasa de mine, am prins si oferta saptamanii - doua perne anti-alergice cadou la cumpararea oricarei lenjerii sau cuvertura. Am gasit lenjerii pe toate gusturile: si 3D, si 5D, lenjeriile clasice din bumbac simplu, sau satinat, sau variantele noi, din bambus. Iar in ceea ce priveste modelele, bani sa am, ca-mi venea sa le iau pe toate. Simple, monocromate sau duocromate, pline de culoare, cu flori, cu peisaje, cu animale, de sarbatori, una mai frumoasa ca alta.

Dupa multe ceasuri pierdute pe site, cu produse puse in cos, scoase din cos si iar puse in cos, m-am oprit la aceste trei lenjerii:




Toate trei sunt minunate, sunt cu 6 piese, iar dimensiunile se potrivesc de minune cu cele cautate de mine, si sa nu uitam ca sunt din bumbac 100%. In plus, vin ambalate deja in cutie si punga de cadouri, deci le pot oferi cadou fara prea multa bataie de cap.

Voua care model va place cel mai mult din cele aratate?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii

  1. arat foarte bine si chiar par calitative, trebuie sa imi cumpar si eu macar doua seturi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au atat de multe modele pe site, cu siguranta gasesti ceva pe placul tau!

      Ștergere
  2. Sincer imi plac toate. Poate cea din mijloc este putin mai dragalasa. Si eu am cumparat de la ei si am fost tare incantata

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere