Bijuterii personalizate, un cadou inspirat

Buna fetelor,

De multe ori ne intrebam care ar fi cadoul ideal pentru o prietena buna, cu care ne stim de foarte multi ani. Dupa cum v-am mai zis, la mine este mereu o problema alegerea cadourilor, fiindca mereu caut ceva special. Stiu foarte bine cum e sa primesti un cadou care pica ca nuca-n perete, sa zambesti fortat fiindca asa e frumos, si apoi sa il arunci intr-un dulap, sa prinda praf acolo.

Se apropie, asadar, ziua Mariei, si dupa multe zile in care mi-am batut capul cu ce as putea sa o suprind, mi-a picat fisa. Un cadou personalizat. Stiam de mult, din vremurile in care ne uitam amandoua la Sex and the  City, cat de mult ii placea colierul lui Carrie, dar de fiecare data zicea ca n-ar putea sa poarte un lantisor la gat, fiindca i se incurca in parul cret.

Am cautat asadar o bratara personalizata, si am gasit un site de unde pot achizitiona bijiterii personalizate.Am dat peste un site cu livrare rapida, cu modele frumoase si cu standarde de calitate foarte ridicate. M-am pierdut pe site, exista o multitudine de modele de bratari, lantisoare, cercei, coliere si inele, ba chiar au si categorie de inele de logodna, verighete si marturii.

Am ales intr-un final o bratara personalizata din aur alb, cu numele ei si cu o inimioara. Este simpla, finuta si delicata, si sunt convinsa ca va fi un cadou inspirat, care va fi purtat cu drag in fiecare zi.

Voi cum alegeti un cadou special pentru o persoana speciala?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii

  1. Este o idee buna, asta cu bijuteriile personalizate. Ai ales frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. o bratara este mereu o idee buna de cadou, cu atat mai mult cu cat este personalizata cu numele persoanei dragi

    RăspundețiȘtergere