Review: Lotiune tonica Cien pentru ten uscat si sensibil

Buna fetelor,

Relatia mea cu lotiunile tonice nu dureaza de mult timp. Si cu siguranta nu a inceput cu dreptul. Prima mea lotiune tonica am incercat-o in urma cu vreo 4 ani, daca nu ma insel, mai mult din curiozitate .Chiar daca stiam la ce ar trebui sa foloseasca, niciodata n-am fost tentata sa cumpar una. Gasisem atunci un pachet de la Elmiplant, cu demachiant si lotiune tonica,varianta verde, pentru ten normal, lotiunea tonica avand parca 70% reducere. Demachiantul deja il mai aveam acasa, imi placea, si ma gandeam ca poate o sa-mi fie pe plac si lotiunea tonica. Big mistake. Nu stiu daca intre timp au schimbat formula, dar lotiunea mea miroasea grozav de tare a alcool, de ma usturau si ochii, si nasul. Evident, analizand lista de ingrediente, am gasit pe locul doi, dupa apa, alcool denat. Si asa a ramas lotiunea mea tonica in dulapul din baie, neatinsa, pana m-am hotarat sa fac curat acolo si sa o arunc nefolosita, hotarata fiind ca nu-mi trebuie alcool pe fata si mergand pe ideea ca toate-s la fel.

Vreme buna trece si anul trecut, cam prin toamna, vuieste netul de gama noua de la Cien - laptele demachiant pentru ten sensibil, cu pompita, de care v-am vorbit nu de mult AICI si aceasta lotiune pentru ten sensibil, fara alcool, si cu un alt tip de pompita, tare interesant. Recunosc, tot curiozitatea m-a impins sa cumpar si acest produs, si zic eu ca nu am facut un lucru rau.


Ce spun ei: Lotiune tonica pentru ingriire cu extract de lotus si matase pentru ten uscat si sensibil. Puneti o discheta demachianta pe suprafata de dozaj si apasati incet. Produsul va fi aplicat direct pe discheta. Aplicati cu aceasta lotiunea tonica pe fata, gat si declteu, dupa ce v-ati demachiant in prealabil. Evitati zona ochilor.

Ce spun eu: In primul rand, ambalajul e ideal. Gata cu chinuiala de a turna produs pe discheta demachianta, produs care din neatentie poate ajunge in chiuveta, mai ales daca orificiul de dozare este prea mare. E mult mai simplu de folosit si in acelasi timp si igienic - inlatur capacul, pun discheta si apas de 2-3 ori cu ea pe pompita, usor. Zic usor, asa cum recomanda ei, fiindca altfel aveti sansa sa aplicati lotiune tonica pe oglinda, ca in cazul meu. :) Sistemul de dozare este rezistent, dupa atatea apasari functioneaza la fel de bine si usor ca la prima utilizare.


Lotiunea este transparenta si are un miros foarte placut si nu prea puternic, a flori de lotus, care dispare la careva minute dupa utilizare. Pe mine nu ma deranjeaza, chiar ma incanta, dar precizez acest aspect pentru ca stiu ca sunt persoane carora le displace parfumul in produsele cosmetice.

Eu am folosit aceasta lotiune dimineata si seara, dupa curatarea tenului, aplicata ca in instructiuni, apoi am continuat rutina de ingrijire cu o crema cu SPF dimineata si cu un serum seara. Dupa aplicare, tenul nu ramane nici uleios, nici uscat, si simt cum produsele folosite dupa adera parca mai bine pe ten. Nu este comedogenic - nu incarca porii, nu formeaza puncte negre si nici cosuri.

Datorita modului eficient de dozare, este foarte spornic, si aplicandu-l corespunzator - apasand usor pe pompita, nu se iroseste nicio picatura de produs. S-a potrivit de minune cu tenul meu mofturos si are un pret foarte bun, asa ca o sa il recumpar in momentul in care termin produsele de acest fel care asteapta sa fie consumate.

Ingrediente:


Cantitate: 250 ml.

Valabilitate: inscrisa pe ambalaj, in functie de lot.

Pret: 6 lei.

Unde se gaseste: in magazinele Lidl.

Voi ati incercat aceasta lotiune?

Kiss Kiss.

Share:

3 comentarii

  1. yup, am încercat această loÈ›iune tonică, ce-i drept, dintr-o mare mare greÈ™eală, dar parcă era prea „drăguță” cu tenul meu

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai incercat produse de la Cien, unele mi-au placut, altele nu...dar aceasta lotiune nu am incercat-o si parca m-ar tenta, mai ales ca are un pret atat de bun :)

    http://www.shineinsideout.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu folosesc lotiuni tonice, prefer sa-mi prepar singura!

    RăspundețiȘtergere