Review: Scrub corporal pentru fermitate Baia Bunicii Agafia

Buna fetelor,

Produsele de la Retetele Bunicii Agafia sunt rusesti, bazate pe plante siberice si fara SLES, conservanti si coloranti artificiali. Eu le-am vazut asa, in trecere, prin magazinele din Republica Moldova, dar nu prea am avut niciodata timp sa stau si sa le analizez, asa ca am ramas cu gandul la ele, trecandu-le de lista de produse interesante, pe care m-ar tenta sa le incerc. In urma cu ceva timp, merg in oras cu sotul meu sa se tunda. Si cat el a stat la tuns, eu am plecat in cercetare intr-un magazin naturist din apropiere, in care doream de mult sa intru, dar imi lipsea timpul. Long story short, nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut pe raft produse de la Retetele Bunicii Agafia. Am ales doar 4 produse,pentru testare, limitandu-mi shoppingul stiind ca acasa am un stoc mare de cosmetice.

Primul produs testat a fost scrubul corporal pentru fermitate:


Ce spun ei: Conceput special pentru a restabili elasticitatea si fermitatea pielii. Curata delicat, tonifica, pregateste pielea pentru pasul urmator de ingrijire. Componentele naturale redau elasticitatea si ajuta la mentinerea tineretii pielii. Hrisca verde, sursa bogata de vitaminele E, A si F, ajuta la curatarea pielii si eliminarea toxinelor. Mierea de Altay, un adevarat depozit de vitamine si minerale, protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature. Roinita, bogata in acizi organici si vitamina C, tonifica, creste functia de protectie a pielii, imbunatateste elasticitatea ei. Uleiul de levantica confera un efect calmant si relaxant.

Ce spun eu: In primul rand, ambalajul e genial conceput. O punguta cu capac filetant, ca cele de ketchup la punga :), din care esti 100 %  sigura ca iese tot produsul, si capacul nu-ti nenoroceste unghiile. In plus, capacul are dungi in relief, pentru a putea fi desurubat cu usurinta si cu mainile ude.

Scrubul in sine este foarte interesant si este, conform ambalajului, pe baza de hrisca verde. Culoarea - maronie cu particule abrazive, textura - ceva asemanator gelatinei, cat si mirosul - de plante, in care se simte extractul de lavanda, ma duc cu gandul imediat la un produs natural, fix ca unul home-made.


Exfoliaza bine pielea, particulele abrazive sunt pe gustul meu, destul de dure cat sa se simta, dar in acelasi timp, delicate cat sa nu zgarie pielea. Se clateste foarte usor de pe piele, nu este uleios si dupa utilizare, pielea ramane catifelata si neparfumata, mirosul disparand rapid in contact cu apa, un mare plus din punctul meu de vedere.

In ceea ce priveste efectul de fermitate, se obtine prin masarea exfoliantului pe piele, acest masaj imbunatatind circulatia sangelui si, in acelasi timp, aspectul pielii. Totusi, nu va asteptati la minuni de la acest produs, o piele ferma se obtine prin alimentatie corecta, hidratare optima, sport si masaj adecvat si consumul de suplimente bazate pe elastina si colagen.

Dupa cum v-ati dat seama din cele de mai sus, pe mine personal nu m-a incantat mirosul, acesta fiind singurul aspect pentru care nu o sa mai recumpar exfoliantul in  aceasta aroma. Mai am inca o varianta acasa de incercat, varianta anticelulitica, si as fi tentata sa mai incerc si celelalte tipuri de scruburi corporale - am vazut ca au, la borcan, si scrub corporal cu frisca si cafea :)

Ingrediente:


Cantitate: 100 ml, dar sunt si in cantitati mai mari, de 150, 300 si 400 ml.

Valabilitate: 9 luni de la deschidere.

Pret: 5-10 lei, depinde de unde il achizitionati.

Unde se gaseste: in farmacii naturiste fizice sau online.

Voi ati incercat aceste produse de ingrijire a corpului?

Kiss Kiss.

Share:

9 comentarii

  1. da, exista si la noi produsele astea, dar inca n-am apucat sa-mi cumpar vreunul...

    foarte ingenios ambalajul, as incerca si eu scrubul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar am vrut sa-l cumpar de la targ dar nu stiu de ce am avut o temere ca nu va face nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare a fi un produs bun si ambalajul este foarte interesant. Pretul este foarte mic si am sa ma uit si eu dupa acest scrub!

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar m-ai facut curioasa, as vrea sa incerc un produs de la ei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut si eu produsele Bunicii Agafia, dar nu m-am incumetat sa iau ceva. Poate data viitoare sunt mai curajoasa. :D pupici :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Am încercat doar o mască de față de la bunica Agafia, chiar în seara asta am consumat-o. :)) Mi-a plăcut și intenționez să mai încerc câte ceva de la bunicuță, poate chiar un exfoliant de corp - ăla cu frișcă și cafea sună delicios!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi plac maxim produsele lor, iar scrubul asta arată genial!! Kiss

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi plac maxim produsele lor, iar scrubul asta arată genial!! Kiss

    RăspundețiȘtergere