Review: Sampon Helen Seward Alchemy cu ulei de argan

Buna fetelor,

In urma cu ceva timp am fost selectata de Elena de la Beauty By Sunshine si echipa de la Mondo Kosmetik sa testez o gama de produse pentru ingrijirea parului. Cand am primit pachetul, am fost foarte fericita sa vad ca am primit pentru testare gama cu ulei de argan Alchemy, pentru stralucirea parului:



Am lasat deoparte produsele pe care le foloseam si am inceput testarea noilor produse, iar astazi vom vorbi despre sampon, primul produs deja terminat:



Ce spun ei: Curata delicat si elimina toate impuritatile, in timp ce actiunea sa de netezire da stralucire parului. Parul devine usor de pieptanat si vizibil mai matasos. Actiunea sa de hidratare si reconditionare ofera parului textura, rezistenta, nuanta, fara a-l ingreuna.

Ce spun eu: V-am mai spus deja cat de mult ador uleiurile in ritualul de ingrijire. Fie ca sunt aplicate pe ten, pe corp sau pe par, imi confera acea ingrijire pe care niciun alt produs cosmetic nu reuseste sa o egaleze. Nici samponul incercat nu s-a lasat mai prejos, reusind sa intruneasca toate calitatile pe care le caut la un sampon pentru un par frumos.

Samponul vine intr-un ambalaj tip tub, mat, inchis la culoare - lucru foarte important in cazul produselor pe baza de uleiuri si nu numai, pentru a feri componentele de lumina excesiva care le-ar putea dauna. Capacul este tip PUSH, se apasa si se inchide cu usurinta, dar totusi se inchide ermetic, fara sanse de a curge produsul din recipient.



Produsul in sine este transparent, cu o tenta aurie, cu un miros foarte placu, usor vanilat, dulce, care se mentine in par pana la urmatoarea spalare. Pentru o utilizare nu este nevoie de o cantitate prea mare de produs, deoarece formeaza, in contact cu apa, o spuma bogata care curata delicat parul si se clateste cu usurinta.



Eu l-am folosit, ca de obicei, de doua ori la o spalare - samponez, clatesc bine, samponez din nou, clatesc si trec la pasul urmator. Dupa utilizare, parul ramane curat, moale, cu bucle mai bine definite in cazul parului meu ondulat. Nu mi-a incurcat parul, nu l-a incarcat si nici nu l-a ingrasat mai repede decat se ingrasa el de obicei.

Singurul minus care l-am gasit acestul sampon a fost relatia cu scalpul meu nabadaios. Daca parul il lasa foarte frumos si ingrijit, cu scalpul meu pretentios lucrurile stau putin altfel. Eu ma spal seara pe cap, si a doua zi incepe sa-mi provoace mancarimi si sa-mi apara matreata. Nu stiu motivul, posibil sa nu ii priasca unul din ingrediente, cert este ca din acest motiv l-as folosi mai mult pentru curatarea si ingrijirea parului, si nu pe scalp.

Daca sunteti in cautarea unui sampon de ingrijire, pentru hidratare si stralucire, care sa nu contina parabeni, eu zic sa ii dati o sansa, Cu siguranta veti fi suprinse de calitatea acestor produse. Stati pe aproape, saptamana asta va voi povesti despre inca 2 produse din aceasta gama, care mi-au placut foarte, foarte tare.

Ingrediente:



Cantitate: eu am avut varianta oferita spre testare de 75 ml, dar in comert se gaseste arat in gramaj de 300 ml, cat si 1000 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Unde se gaseste: momentan doar la standul celor de la Mondo Kosmetik, dar urmeaza cat de curand sa apara si o sectiune a magazinului online.

Voi ati incercat produsele Helen Seward pentru ingrijirea parului? Mai multe detalii despre produse gasiti pe site-ul lor - http://www.helenseward.ro/

Kiss Kiss.

Share:

13 comentarii

  1. Cele primite de mine pentru par uscat si vopsit,au fost perfect pentru mine.Imi plac tare mult,te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am avut si eu o mostra de sampon si una de masca pentru par vopsit, mi-au placut la prima utilizare!

      Ștergere
  2. Aoleu, e chiar așa nașpa cu combinația de păr gras și scalp gras & sensibil?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e deloc naspa. Nu s-a potrivit pe tipul meu de scalp, dar asta nu e general valabil - se poate ca tie sa iti priasca!

      Ștergere
  3. Nu am incercat, insa mi-e din ce in ce mai greu sa gasesc un sampon anti-matreata bun cu adevarat! Observ ca acest tip de produs provoaca si mai multa matreata, precum deodorantele care promit ca nu lasa urme albe, exact asta fac!
    Ce se intampla cu produsele astea???? Nu mai tine nimeni cont de cerinte si de necesitatile clientului???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lore, un sampon antimatreata bun e unul Platinum de la Syoss. Mie imi place mult si ti-l recomand :)

      Ștergere
    2. Nu e vorba ca nu sunt produsele bune, eu cred ca scalpul este prea agasat, atat de mediu, cat si de noi, in mod voit sau nu. Plus ca efectele difera de la persoana la persoana, posibil ca sa se potriveasca de minune altei persoane.

      Ștergere
  4. Nu am incercat produsele astea ,poate pe viitor :) pupici:*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat produsele dar par foarte interesante :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce ciudat. Chiar acest sampon m-a scapat de mancarimi si matreata. Pupici!

    RăspundețiȘtergere