Beauty Alert: Nivea Men - Barbati, asta e crema voastra! Incercati-o!

Da, chiar ÅŸi bărbaÅ£ii au nevoie de hidratare. Doar că nu le place s-o recunoască. AÅŸa că am creat NIVEA MEN Creme, prima cremă masculină din cap până-n picioare! 
Ideală pentru bărbaţi şi cele mai importante unelte ale lor:


La exterior, cutia cu aspect masculin e un accesoriu util şi cool, pe care poţi să-l scoţi din buzunar fără să facă prietenii mişto de tine. Şi încă un bonus: mecanismul de deschidere cu filet, în care poţi să ai încredere că se deschide atunci când vrei şi că rămâne închis atunci când îl închizi.



La interior, o cremă adevărată: gata să îngrijească pielea bărbaţilor de pe mâini, faţă sau corp. Miros pur masculin. Textură uşoară - hidratează eficient şi se absoarbe instant, fără să lase pielea lipicioasă.



Fii ingenios până la capăt! Află cum să-Å£i faci viaÅ£a mai uÅŸoară cu NIVEA MEN Creme. 
Vezi proiectul!



Preţ recomandat NIVEA MEN Crème:14.95 lei (150 ml); 9.40 lei (75 ml); 4.99 lei (30 ml).

Despre NIVEA MEN: 

Marca NIVEA MEN aparÅ£ine grupului german Beiersdorf AG ÅŸi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit ÅŸi creme pentru ten, până la geluri de duÅŸ, ÅŸampoane, produse de styling ÅŸi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire ÅŸi igienă personală ale bărbaÅ£ilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenÅ£ialul fiecărui bărbat ÅŸi de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruri măreÅ£e.   

Share:

2 comentarii

  1. Cu siguranta am sa o achizitionez pt sotul meu !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-un timp imi amintesc ca foarte multi barbati foloseau un balsam crema pentru fata. Mi-ar place sa aud ca barbatii folosesc si creme de fata. Oare ii ajuta?!
    Ma uit la bunici si tatici si altceva in afara de after shave nu pun pe fata dar oare daca aveau aceasta crema minune ar fi aratat mai fresh .... am o gramada de chestii in cap! Te pup

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere