Shopping Haul - Comanda Avon C14 / 2015

Buna fetelor,

E luni, e zi de shopping. Sau nu, depinde cum privesti problema. Totusi, cum ziua de luni este, in superstitiile poporului, o zi nefasta, care vine fix dupa weekend, eu zic sa incerc sa o mai imbunez cumva si sa va arat ultimele cumparaturi de la Avon, comanda plasata in campania C 14. Teoretic, am comandat mai multe produse, dar vi le arat doar pe ale mele personale, ca o parte din cele comandate le voi oferi cadou si nu vreau sa stric supriza :)



  • Spumant de baie Mr. Frosty Spiced Apple - 250 ml, 7 lei, din ferta pentru reprezentanti - ambalajul zice totul, nu-i asa? E atat de adorabil, si asa de delicios mirositor, de-ti vine sa-l mananci. Cantitatea e cam mica pentru un spumant, dar sper sa faca spuma bogata.
  • Masca de fata Planet Spa India Intensity - 75 ml, 6 lei, oferta pentru reprezentanti - cand a aparut in catalog, nu prea m-a incantat ideea unei masti cu o asemenea aroma, dar in campania trecuta mi-am comandat exfoliantul de corp care miroase tare bine, asa ca am zis sa ii dau si ei o sansa. Se prevede o seara de rasfat!
  • Tratament Advance Techniques Supreme Oils - 8 lei, 50 ml - o crema cu miros delicios pentru ingrijirea parului, cu 5 uleiuri pretioase - ulei de macadamia, ulei de camelie, ulei de seminte de struguri, ulei de migdale dulci si ulei de marula. Daca-mi place, o sa comand setul de produse, dar si uleiurile de pe iherb.com, sa fac eu acasa o masca din ele.
  • Mini-parfum TTA Today - 10 lei, 10 ml - acest parfum miroase super, ca mai toata gama de parfumuri TTA. Imi place ca-i mic, si intra usor in orice geanta.
  • Mini-parfum Treselle - 10 lei, 10 ml - l-am mai comandat in urma cu vreo 4 campanii, dar mi l-a revendicat mama, dupa o singura utilizare. Acum mi-am luat si mie unul, dar si ei unul, si vanez o oferta pentru varianta de 50 ml.
  • Masca de par tratament cu miere si jojoba Naturals - 6 lei, 125 ml - mie imi plac mastile de la Avon Naturals, si niciodata n-am dat peste una care sa nu-mi fie pe plac. Luna aceasta era oferta - 1 la 8 lei, 2 la 12 lei, asa ca am ales si eu 2 bucati, in varinate pe care nu le-am incercat pana acum.
  • Masca de par tratament cu nap negru si lemn de cedru - 6 lei, 125 ml - aceste ingrediente par a fi foarte interesante, asa ca am zis sa ii dau o sansa, mai ales ca promite un par plin de vitalitate. Vedem noi cum e :)
Vedeti ca am fost cuminte si n-am facut dezmat prea mare? 

Voi ce ati mai cumparat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

9 comentarii

  1. eu n-am mai luat nimic de la ei, recunosc. adevarul e ca nici n-au prea avut asa oferte in ultima vreme incat sa ma dea pe spate. sau am ridicat eu pretentiile?

    RăspundețiȘtergere
  2. Să le folosești pe toate cu plăcere! Sunt curioasă cum e masca pentru față.. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Deja frosty the snowman? Vreau si eu spumantul ala :D

    RăspundețiȘtergere
  4. e simpatic tare mosul acela, dar sa stea cuminte pe raft inca :)

    RăspundețiȘtergere
  5. iar vad la tine o masca noua de fata si imi trebuie....esti "molipsitoare" :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Spumantul e foarte mișto, l-am avut iarna trecută... și pe el, și pe doamna lui. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Din gama India Intensity am avut exfoliantul de corp pe care l-am terminat in doua saptamani, tratamentul de la Advance Techniques miroase super (am balsamul leave-in, in schimb, nu indraznesc sa pun mana pe sampon sau balsam) si mini-parfumurile sunt practice. Eu port la mine un Little Black Dress in aceeasi varianta. Nu e dezmat, la mine sa vezi cum e :)) Urmeaza zilele urmatoare mega dezmatul meu. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am mai folosit de ceva vreme mastile de la Avon din gama Planet Spa...chiar sunt faine! :)

    RăspundețiȘtergere