Cartea de pe noptiera (24) - O bomba pentru Revelion - Rodica Ojog-Brasoveanu

Buna fetelor,

Cartea de azi m-a suprins, in diferite moduri. In primul rand, chiar e vorba despre o bomba in carte, si nu o metafora, asa cum ne putem astepta de la aceasta autoare. In al doilea rand, situatiile sunt de neprevazut, si cel mai important aspect, finalul nu e cum il asteptam.



Speriat de posibilitatea unui control, un responsabil al unui magazin imens din Bucuresti ii da amantei sale o bomba, mascata intr-un casetofon, pentru a o lasa in incinta magazinului si a distruge, in acest fel, orice dovada de evaziune fiscala. Femeia accepta cu greu, si duce casetofonul in magazin in seara de Revelion, lasandu-l acolo sub pretext ca se intoarce imediat dupa el. De aici incepe un sir de peripetii, iar casetofonul-bomba circula din mana in mana, exact ca o stafeta, putand exploda din clipa in clipa, prezentandu-ne aspectele din viata celor care intra in contact cu el. Astfel, un angajat al magazinului ia casetofonul cu el, in drum spre petrecerea de Revelion, unde doreste sa-si anunte si logodna. Cand politia afla de incident si ajunge la petrecerea tanarului, este anuntata ca de fapt aparatul a fost uitat in taxiul cu care a calatorit tanarul. Din taxi a fost luat, de lacomie, de un cuplu de batranei, apoi pierdut la o partida de carti, uitat intr-o masina care la randul ei este furata de catre niste tineri, luat de unul dintre tineri, dupa ce masina este implicata intr-un accident si tot asa.

Povestea va va tine garantat cu sufletul la gura, iar finalul este neasteptat, asa ca va invit la citit, sa va convingeti. Cartea o gasiti aici, la pret redus.

Sa vedem cu au citit fetele:


Voi ce carte ati citit saptamana aceasta?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii