Review: Crema pentru fata Jason Sun pentru protectie solara cu SPF 20

Buna fetelor,

Astazi va prezint crema de protectie solara folosita in ultima vreme, si anume crema cu SPF de la Jason:



Ce spun ei: Crema cu protectie solara pentru fata cu SPF 20 este ultrapura, hipoalergenica, nu contine uleiuri esentiale, se absoarbe usor si protejeaza pielea de soare. Este imbogatita cu antioxidanti special selectati, ca extractul de seminte de grapefruit si extractul de ceai verde. Ideala pentru uz zilnic, nu blocheaza porii, este transparenta si poate fi utilizata sub machiaj, nu schimba culoarea fondului de  ten. Se aplica cu 15-20 de minute inainte de iesirea din casa.

Ce spun eu: Eu sunt mai mult o persoana de interior. Ziua nu prea ies in soare, acasa si la birou stau cu jaluzele verticale trase pe geam, asa ca ajung in contact direct cu soarele maxim 30 minute pe zi, si acesta este motivul pentru care am ales o crema cu factor de protectie solara 20.

Crema vine intr-un ambalaj airless, cu pompita, si este, din punctul meu de vedere, cel mai igienic tip de ambalaj si cel mai usor de folosit. Ocupa putin spatiu de depozitate, si se foloseste usor, prin simpla apasare a pompitei iesind cantitatea necesara de produs. Are o cantitate destul de mare - 128 g, comparativ cu restul produselor de pe piata, care au in jur de 50 de grame, si la fel, o perioada de valabilitate cu 6 luni mai mare, asa ca preconizez ca in decurs de 18 luni, pot termina linistita aceasta crema, fara a o risipi.


Pentru a aplica corect crema pentru protectie solara Jason Sun, trebuie luate in seama anumite aspecte. Astfel,  dimineata, dupa ce am curatat tenul cu un gel de curatare solubil in apa, am tamponat usor cu un servetel de hartie tenul, aplic crema pentru protectie solara, cu minim jumatate de ora inainte de a iesi din casa. Cantitatea ideala de crema, pentru a beneficia de o protectie cu adevarat eficienta, este de aproximativ 2 g, pentru fata si gat. Fiind o crema cu SPF, nu se maseaza cu miscari circulare in piele, ci se netezeste, dinspre centru spre exterior, si nu uitati sa intindeti si pe urechi. Se intinde usor pe fata, si-mi place ca nu imi simt tenul incarcat dupa aplicare. Chiar daca initial este albicioasa, in cateva minute intra in piele si nu ramane la suprafata epidermei acea pelicula alba.



Dupa cateva minute, pot sa aplic linistita BB sau CC cream, chiar si fond de ten, fara sa se simta uleios pe ten, sau incarcat. De asemenea, filtrele solare continute de aceasta crema nu mi-au provocat neplaceri la nivelul tenului, nu am avut parte de cosuri, puncte negre sau alergii.

Nu uitati ca, chiar daca de multe ori fondul de ten sau BB sau CC cream-ul folosit are si SPF, nu va puteti baza pe protectia acestuia, oricat de mare ar fi numarul de pe ambalaj. De asemenea, seara nu se aplica creme cu factor de protectie solara. Chiar daca nu folositi machiaj pentru fata pentru timpul zilei, seara este obligatorie curatarea tenului cu un produs solubil in apa.

Crema cu protectie solara se aplica in fiecare zi, vara sau iarna, chiar daca daca este soare sau inourat afara. Lipsa unei protectii solare adecvate poate duce la la pete solare sau cancer de piele, asa ca cel mai bine este sa prevenim decat sa tratam.

Crema pentru protectie solara cu SPF 20 de la Jason Sun, poate fi folosita de toata lumea, inclusiv pentru copiii cu varsta mai mare de 6 luni.

Ingrediente active: Homosalate 7.5%, Octocrylene 5.0%, Ethylhexyl Salicylate 3.0%, Butyl Methoxydibenzoylmethane 2.0%, Titanium Dioxide 1.0%.

Ingrediente inactive: Aqua (water) glycerin, caprylic/capric triglyceride, glyceryl stearate se, dimethicone, cetyl alcohol, vp/hexadecene copolymer, aloe barbadensis leaf juice¹, camellia sinensis leaf extract¹, vitis vinifera (grape) seed extract, cetearyl alcohol, cetearyl olivate, citric acid, polysorbate 60, silica, sodium chloride, sodium stearoyl glutamate, sorbitan olivate, tocopheryl acetate, xanthan gum, alcohol¹, benzoic acid, dehydroacetic acid, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate
¹Certified Organic Ingredient
No Parabens, SLS, Petrolatum, Artificial Colors or Phthalates

Cantitate: 128 g.

Valabilitate: 18 luni de la deschidere.

Pret: 85 lei.

Unde se gaseste: Online, pe rangali.ro, click AICI

Voi ati incercat aceasta crema pentru protectie solara?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii