(P) Inginerii in mutari - Engineer Moving

Ai ajuns in acel moment in care trebuie sa te muti. Fie ca ai reusit sa iti faci sau sa iti cumperi casuta ta, sau esti nevoit sa iti schimbi domiciliul, sau pur si simplu vrei sa faci anumite schimbari in casa ta, trebuie sa ai in vedere si procesul de mutare. Daca cu hainele sau obiectee personale te descurci mai usor, ce faci cand ai nevoie de transport mobila?



Ai putea, desigur, sa apelezi la prieteni, vecini sau cunoscuti. Totusi, faptul ca stai la ultimul etaj al unui bloc cu 10 etaje nu prea incanta pe nimeni, si deja lista de ajutoare se injumatateste. Iar cand cei de pe lista mai afla ca tocmai acum liftul este defect, ai sanse sa numeri pe degetele de la o mana curajosii ramasi. Cei ramasi, pe care ii ungi cu toate alifiile si le promiti sarea cu marea, cam stramba din nas cand iti vede mobila ce se cere carata, pe scari, numai 10 etaje - dulapuri victoriene ramase de la bunica, un pat din lemn de stejar, masa de 12 persoane si sa nu uitam de pianina, atat de necesara in stresarea vecinilor. Se imbarbateaza insa, pun toti mana si incep cu pianina, ca pare mai usoara si reusesc, dupa numai 2 etaje, sa o scape. Unuia ii cade peste picior si ii fractureaza laba piciorului, ca nu era atat de usoara pe cat parea. Si saraca pianina e distrusa, la fel ca piciorul vecinului care are pretentii sa-i mai platesti si spitalizarea.

Ar mai fi o alternativa: sa vinzi tot din casa, fara exceptii, si sa cumperi lucruri noi, odata ajuns la noua casa, dar nu te poti desparti de obiectele de suflet.

Deci ce poti face sa nu ajungi in asemenea situatii? Evident, apelezi la profesionisti.

Engineer Moving ofera consultanta gratuita la fata locului, are personal calificat, tanar si experimentat, lucreaza rapid, curat si organizat, foloseste echipamente speciale de protectie, demonteaza si monteaza orice tip de mobilier, vinde sau inchiriaza cutii pentru impachetare, manipuleaza si transporta cu atentie sporita, detin atelier pentru reconditionarea mobilierului si ofera servicii de depozotare a mobilei.

Share:

0 comentarii