Cartea de pe noptiera (15 ) : Anonima de miercuri - Rodica Ojog Brasoveanu

Buna fetelor,

Iar e joi, iar e zi de lectura. Dupa cum bine ati observat, m-am axat iar pe seria Melania Lupu, asa ca hai sa aflam ce a mai facut.

http://profitshare.ro/l/1922376


Stefan Popa, un batran cu aer feroce, cunoscut de-al Melaniei, este gasit mort in imobilul sau. Imediat dupa descoperirea cadavrului, este indicat, printr-o anonima, cine este criminalul - Cris Gregorian. Aceeasi incriminare mai apare o data, printr-o scrisoare adresata de victima unui prieten. Pe fir intra maiorul Cristescu, care nici nu mai e suprins asa tare cand afla ca si Melania Lupu este in cercul de cunoscuti ai victimei.

Totusi, maiorul Cristesc nu prea este convins de vinovatia lui Cris, dar un ajutor nesperat din partea Melaniei il ajuta sa elucideze misterul. De asemenea, realizeaza ca mai toti din anturajul cu pricina poarta o masca, si nimeni nu este cine ar pretinde a fi.

Daca doriti sa aflati cine a fost criminalul, si mai ales de ce a fost ucisa victima, va invit sa lecturati cartea pe care o gasiti AICI  la un pret prietenos.

Va invit pe la fete, ca si ele au citit:


Voi ce carte ati citit saptamana aceasta?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii

  1. Si eu am citit-o! Mi-a placut mult toata colectia, iar Rodica Ojog-Brasoveanu este una dintre autoarele mele preferate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am adugat pe lista si aceasta carte!
    Mi se pare foarte interesanta. :)

    RăspundețiȘtergere