(P) Cum sa ne amenajam baia

Baile, fie ele mici-mici ca cele de garsoniera sau impunatoare, ca cele din vile, se bazeaza pe 2 aspecte: oglinzi pentru baie si cazi.



Oglinzile pentru baie, atent alese, pot sa ofere bun gust oricarei bai in care a fost expusa. Pentru alegerea unei oglinzi, trebuie avute in vedere 3 aspecte: forma, marimea si stilul. In ceea ce priveste forma, putem alege o oglinda orizontala sau una verticala, in functie de ce dorim sa accentuam - latimea sau lungimea, sau putem alege o oglinda in linii drepte, cu un aer mai formal, sau in linii curbate, pentru un aer mai usor, mai jucaus.

Marimea oglinzii se alege in fuctie de scop. Astfel, daca vreti sa fie piesa de interes, alegeti o oglinda mare cu rama speciala, si daca vreti sa fie un accesoriu, alegeti una mica, simpla.

In privinta stilului, sunt multe de exemplificat. Pentru o camera cu o tenta moderna, puteti alege o oglinda simpla, fara rama sau cu o rama clasica. Daca sunteti firi romantice, va puteti baza pe rame ornamenale, in functie de celelalte obiecte de decor.

Desigur, nu uitati ca o oglinda trebuie sa fie foarte bine luminata, atat natural pe timp de zi, cat si electric pe timp de noapte, pentru ca lumina sa fie uniforma. Fie ca alegem spoturi sau leduri inastrate, neoane sau becuri laterale, lumina lor nu trebuie sa altereze imaginea oglindita.

De asemenea, oglinda de baie poate fi simpla, cu etajera sau dulapior langa, sau cu dulapior ascuns in spatele oglinzii. O multime de idei de decorare a unei bai, oricat de mica ar fi, gasiti la o simpla cautare pe internet, deci inspiratia e usor de gasit.

Daca nu aveti timp sau rabdare sa cautati in magazinele fizice, eu va recomand sa intrati pe homex.ro, si acolo veti gasi numeroase idei de decorare a unei bai, si oglinzi spectaculoase. Atestati de Trusted.ro, Homex va ofera produse de calitate superioara, aveti parte de o mare varietate de produse, beneficiati de transport gratuit la o comanda de peste 300 de lei, retur in 14 zile si 5% din valoarea comenzilor, inapoi in cont.

Share:

4 comentarii

  1. Nu stiam de homex, vad ca au gama variata de produse (am ochit o lenjerie de pat si cosurile din bambus)! Am pus semn de carte si acelui video pentru a-l urmari in tihna!
    Mi-a ramas gandul la oglinzile cu picior inalt dar nu ma prea inteleg cu pretul lor! :)

    Multumesc pentru prezentare! Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu acum imi prergatesc ideile pentru cand ma voi muta la cuibusorul meu. Ma bucur ca am fost de ajutor si pentru tine!Kisses!

      Ștergere
  2. Nu stiam de acest site, este foarte interesant :) Multumim pentru pont! Pupici

    RăspundețiȘtergere