(P) Become The One with Oriflame

Buna fetelor,

Cu Oriflame am facut cunostinta cu vreo 13-14 ani in urma.La varsta aceea, incepeam sa descopar produsele cosmetice si cele de machiaj, si visam cu ochii deschisi la o camera plina de cosmetice, toate ale mele. Prima data cand m-am uitat intr-un catalog Oriflame, am visat si atunci cu ochii deschisi. Visam ca pot sa imi iau orice vreau din catalog, si chiar aveam un joc preferat, in care imi imaginam ca pot sa-mi iau orice produs de pe fiecare pagina, si stateam ore bune rasfoind catalogul, de-l stiam din scoarta in scoarta. Totusi, situatia financiara la acea vreme nu era chiar pe roze si o buna bucata de vreme m-am limitat doar la visat.

Dar intr-o zi, mi-a suras norocul. O vecina a venit la mine cu un catalog si m-a intrebat daca  nu vreau sa devin colaborator Oriflame. M-am uitat la ea neincrezatoare si nu puteam sa inteleg ce as putea face eu, de acasa, cum as putea sa colaborez cu o firma asa de mare. Mi-a explicat totul, pas cu pas, si am pornit.



Am plecat pe la vecine, pe la prietene, pe la colege, cunoscuti si rude, cu catalogul in mana. Le-am explicat despre produsele Oriflame, am incercat sa gasim impreuna produsele care e potriveau fiecarei persoane, in functie de buget, tipologie, preferinte personale. Nu a fost prea dificil, fiindca mereu gaseam in catalog cate un produs pentru fiecare persoane, si un parfum de lux pentru sotia directorul de la etajul 3, dar si un luciu de buze ieftin pentru colega de banca.

Cea mai mare realizare? Cand am putut sa achizitionez, din comisionul aferent comenzii, produsele la care doar visam pana atunci, dar si posibilitatea de a pune deoparte o suma importanta de bani, din ceva ce a inceput ca o joaca.

Chiar si astazi, dupa atatia ani, folosesc cu drag produsele de la Oriflame si nu scap nicio sansa de a rasfoi un catalog.

Voi folositi produse Oriflame?

Kiss Kiss

Share:

17 comentarii

  1. rar dar folosesc oriflame, eu eram asa zis coordonator avon cu echipa si tot, insa am fost inonjurata d oameni cu putin caracter si am renuntat..pacat ca era frumos, insa a fost cu mult mai bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cel mai des comand rimeluri de la Oriflame, niciodata nu ma dezamagesc!

      Ștergere
  2. Folosesc si chiar imi plac mult de tot unele :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am mai folosit produse Oriflame de cativa ani buni,dar as fi curioasa sa mai comand cate ceva :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca nu mi s-a intamplat sa fiu dezamagita de vreun produs Oriflame.Pe viitor poate voi cumpara dar mai intai sa mai termin din ceea ce am.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vechea problema cu stocul de cosmetice, care nu ne lasa sa ne bucuram de altele noi :)

      Ștergere
  5. Oje folosesc in mare parte,cele The One imi plac tare,pup <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa stii ca am fost reprezentat cu numele mamei timp de multi ani. A fost si bine si mai putin bine, am pierdut banuti dar am si castigat. Pana la urma am realizat ca nu mai am timp si ca unii oameni sunt neseriosi cu preluarea comenzilor. :( Despre Oriflame pot spune ca imi place ce a lansat in ultimii ani, ma refer la marea gama The One

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am apucat sa incerc nimic din gama The One, dar am un wishlist destul de mare!

      Ștergere
  7. Eu tocmai ce m-am inscris la Oriflame ca sa imi cumpar pentru mine si sa mai fac si cate un castig extra! Sunt foarte multumita de produsele oriflame!

    RăspundețiȘtergere