Empties: Produse terminate in iulie 2015

Buna fetelor,

Iulie a fost o luna destul de saraca in goliciuni. Multe produse am fix pe ultimele picaturi, chiar daca am tras tare sa le termin, si mai multe le am deschise de ceva timp si le folosesc prin rotatie, asa ca prada de astazi este cam saraca, dupa cum se vede:


Si acum, in ordinea in care s-au uploadat pozele :D

Suplimente:


  • Polenul Crud Poliflor de la Apiland - mi-a placut, a fost ca un shot de energie intr-o perioada cam lipsita de energie. Sper ca iarna asta sau primavara viitoare sa fac o cura totala.
Machiaj:




  • Balsam de buze Sierra Bees cu unt de cacao -  unul dintre cele mai bune balsamuri de buze incercate de mine. Hidrateaza perfect, miroase super,are doar ingrediente naturale. Ce sa mai vrei de la el? Si la pretul sau de AICI, nu are concurenta, clar.
  • ELF Eye Enhancing Mascara si Lengthining&Defining Mascara - pana m-am gandit eu sa le bag in uz, s-au uscat :))
Igiena:


  •  Servetele intime Softino - le-ati mai vazut, sunt ieftine si bune, au miros placut si sunt delicate. Eu inca nu m-am saturat de ele, asa ca o sa le mai vedeti pe aici, cu siguranta.
  • Apa de gura DentaPlus - varianta Fresh, o variez cu cea pe verde sau cu alte minunatii din alte parti, cand cea marca proprie Kaufland lipseste de la raft.
Ingrijirea parului:




  • Sampon crema non-spumant Yves Rocher - review detaliat AICI, mi-a placut foarte tare, deja sunt la al doilea tub, si cu siguranta nu o sa fie ultimul. Curata delicat parul si altceva nici ca-mi mai trebuie.
  • Masca de par Earth Science cu masline si avocado - nu o sa va mint, am deja inca una in dulap si una in cosul de cumparaturi de AICI, chiar daca este intr-o cantitate mica, este tare spornica si isi merita fiecare leut din pretul ala minuscul :) Aici aveti review.
  • Fixativ Garnier Fructis Brilliance- cu extract de bambus si mergeant pe principiul Flex and Hold - mi-a placut foarte tare, nu incarca parul, nu il facea tepos. L-am folosit cu precarede in ultimele doua luni, si cu siguranta il voi recumpara.
Curatarea corpului:



  •  Gel de dus Cien cu cocos - a fost ideal pentru aceasta perioada calda, mi-a placut mult, mi s-a parut ca miroase a Bounty. Ca mai toate geluri de dus de la Lidl din marca Cien, in diferite arome, spala bine, face multa spuma, e ieftin si frumos mirositor. Luna viitoare mai vedeti inca 2 geluri de dus din aceasi gama, arome diferite.
  • Gel de dus Yves Rocher cu rodie- cred ca aroma verii a fost rodia. Mi-a placut, ca mai toate gelurile de la Yves Rocher incercate, si urmeaza un review cat de curand. Daca vreti sa va bucurati si voi de aroma, il gasiti AICI, la un pret prietenos.
  • Body Peeling cu rodie de la Bielenda - ce spuneam de rodie?:D Urmeaza si aici un review, a fost un produs care chiar m-a impresionat.
Ingrijirea corpului:


  •  Deodorant anti-perspirant Dove Go Fresh cu Rodie :) - a fost minunat, a mirosit extraordinar si a tinut mirosurile nelacute la distanta. Cu siguranta il voi recumpara, ba chiar am pus ochii si pe alte variante AICI.
  • Scrub pentru talpi Avon FootWork cu cirese - singurul meu regret e ca nu mi-am facut stoc din acesta. Avea un miros demential de cirese, cu aroma de menta, si era racoritor si tare bun in indepartarea pielii intarite.
  • Spray pentru zona umerilor ClearSkin de la Avon - inca o data se confirma ca, prin tratarea cosurilor, Avon intelege punerea de alcool in produs. Am cumparat acest spray cu promisiunea ca are acid salicilic si ajuta la vindecarea cosurilor. M-a usturat grozav de fiecare data cand l-am aplicat, dar am suportat cu stoicism, cu speranta ca o sa-mi ajute la imbunatatirea aspectului pielii. Nu a fost deloc asa si nu regret ca e aproape gata.
Ingrijirea tenului:


  • Servetele uscate marca proprie Kaufland - singurul produs pentru ingrijirea tenului pe care am reusit sa il pun in punguta cu terminate, si chiar azi am mai luat inca o cutie, ca cea din uz e pe terminate.
Voi ce produse ati reusit sa terminati luna aceasta?

Kiss Kiss.

Share:

9 comentarii

  1. Ai adunat ceva produse! Foarte harnicuta ai fost

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar mereu eşti hărnicuţă, consumi multe produse în fiecare lună..:)) ce bine ar fi să consum şi eu atât! Voi posta empties azi :D

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. am avut si eu balsam Sierra Bees, insa s a topit si nu am putut sa-l mai folosesc. Momentan ma chinui cu unul de la Nivea sa il termin, sper sa reusesc intr-un final:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu il mai puneam din cand in cand prin congelator, cand vedeam ca se cam inmuia!

      Ștergere
  4. Cred că e prima oară când mă pot mândri că am mai multe goliciuni ca tine. :)) Ai oricum destul de multe!
    Șamponul YR îmi place și mie mult, la fel și exfoliantul pentru picioare cu cireșe.
    M-ai făcut foarte curioasă cu gelul de duș Cien!

    RăspundețiȘtergere