Cartea de pe noptiera (16) - Disparitia statuii din parc - Rodica Ojog-Brasoveanu

Buna fetelor,

Imi dau seama ca e penultima carte din seria aceasta si am asa o parere de rau, fiindca Melania Lupu este un personaj pe care as vrea sa il intalnesc, cu siguranta :)

http://profitshare.ro/l/1944237


Statuia unui doctor dispare intr-o noapte dintr-un parc bucurestean. Fiindca in trecut aceasta statuie era folosita ca un mijloc de comunicare intre spioni, pe fir intra maiorul Minerva Tutovan. Imediat dupa incident, Melania Lupu se implica in toata aceasta poveste fiindca statuia il reprezenta pe unchiul ei si desigur, familia trebuie sa ramana unita :)

Tensiunea dintre toate personajele creste, apar in plin plan secrete, comori si personaje la limita supranaturalului.

Daca doriti sa aflati cine si mai ales de ce a furat statuia, va invit sa cititi carta, pe care o gasiti AICI, la un pret de numai 9.73 lei.

Va invit sa vedeti ce a citit si Gabi http://paginidezisinoapte.ro

Voi ce carte ati citit saptamana aceasta?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. si pe ata am citit-o, cred ca mi-a scapat doar una, maxim doua din cartile r o-brasoveanu. cred ca m-am mobilizat asa tare fiindca se citesc foarte repede si eu nu prea aveam altceva la indemana la momentul acela :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu acum am terminat seria Melania Lupu, am trecut pe restul de romane politiste. sa vedem daca se ridica la nivelul asteptarilor mele!

      Ștergere
  2. Sună destul de interesant, însă coperta nu mă atrage :))..off ce pretenţioasă sunt! Am început să citesc Atitudinea este totul de Jeff Keller :D


    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Saptamana asta nu am mai citit nici o carte, dar cred ca pun mana curand pe una. te-am nominalizat aici draga mea si sper sa accepti :* te pupic :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/2015/07/premiile-liebster.html

    RăspundețiȘtergere