Cartea de pe noptiera # 13 - Buna seara, Melania! - Rodica Ojog Brasoveanu

Buna fetelor,

Astazi va prezint continuarea aventurii Melaniei Lupu. Daca n-ati citit prima carte din serie, va invit sa-i vedeti review-ul aici, apoi sa reveniti la aceasta postare.



O femeie necunoscuta abordeaza 3 barbati, si le propune o afacere destul de riscanta - furtul a doua tablouri - un Rembrandt si un Goya, dintr-un muzeu bine pazit. Toate detaliile sunt puse la punct, furtul facandu-se printr-o metoda foarte ingenioasa - un tunel facut print-o pivnita a unei case, luarea ca ostateci ai locuitorilor casei si musafirilor din ea, o incercare de trecere frauduloasa a frontierei tarii cu ajutorul unui avion.

Pe fir intra maiorul Cristescu, ajutat de Azimioara, care nu sunt deloc suprinsi cand, printre ostateci, afla ca este si Melania Lupu, impreuna cu Mirciulica, motanul ei.

Cina este victima si cine este autorul din umbra in toata povestea? Va invit sa aflati citind cartea, pe care o gasiti aici la reducere, cum altfel :)

Si Gabi va invita la lectura  http://paginidezisinoapte.ro

Voi ce carte ati citit saptamana asta?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. Te-am nominalizat la The Liebster Blog Award! Vezi aici detaliile ÅŸi regulile: http://beau-typhoon.blogspot.ro/2015/07/the-liebster-award-q.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta povestea,chiar m-ai facut curioasa :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. interesanta poveste, numai buna de concediu
    te pup :*
    http://albastruintens.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere