La ce mai viseaza Claudia #177 - Tag: 10 lucruri pe care nu le-am facut pana acum


Buna fetelor,

Am vazut in blogosfera acest tag, si mi-a placut, considerandu-l o metoda de a va mai spune cate ceva despre mine. Dupa cum ii spune si numele, este vorba despre 10 lucruri pe care nu le-am facut pana acum. Adevarul e ca mi-a dat putin de gandit, fiindca, pana la varsta mea, am cam facut multe lucruri, lucruri de care sunt mai mult sau mai putin mandra. Asadar, sa-i dam drumul, zic:





1. Nu am curatat peste pana acum. Nici de solzi, nici de intestine. Singura chestie pe care am facut astfel de operatii a fost o gaina (excluzand partea cu solzii, evident), insa nu cu placere si nu cred ca o sa repet prea devreme aventura.

2. Nu am fost la salon pentru manichiura/pedichiura, machiaj, epilare sau tratamente faciale. Singurele chestii pe care le-am facut la salo au fost tuns/coafat si de 2 sau de trei ori pensat. Cu toate ca mi-ar placea ideea de a lasa pe cineva sa se ocupe de manichiura si mai ales de pedichiura, sau de indepartarea parului nedorit de pe corp, stiti deja cat de germofoba sunt si mi-e frica.

3.Nu am fost niciodata la un bazin public, exceptie facand cel cu apa sarata. Motivul este acelasi cu cel de mai sus - numai gandul ca atatia oameni au intrat in acel bazin imi provoaca fiori pe sira spinarii.

4. Nu am postat niciodata poze cu "bot de rata". Si nici nu cred ca as posta vreodata, fiind in deplinatatea facultatilor mentale, sau fara a fi ironica.

5. Nu mi-am facut un tatuaj. Inca cochetez cu ideea, am cochetat de pe la varsta de 15-16 ani, insa nu mi-am facut curajul necesar.

6. Nu am judecat pe nimeni in functie de culoarea pielii sau etnie. Sunt mandra ca nu sunt rasista si cred ca toti suntem egali in fata lui Dumnezeu din acest punct de vedere.

7. Nu am jucat niciodata la pacanele pe bani sau la pariuri sportive. La primele, fiindca toata chestia e de matematica, la pariuri fiindca nu m-a interesat.

8. Nu am trimis niciodata "nudes", si nu ma refer la produse de infrumusetare in nuante nudes :) Niciodata n-am inteles fuzz-ul cu pozele in cucu` gol, ca sa ma exprim frumos.

9. Nu am purtat niciodata blugi taiati. Nu inteleg nici aceasta moda, si chiar nu imi e pe plac.

10. Nu mi-a fost niciodata frica/rusine sa ies in public nemachiata. Chair am facut un obicei din asta si se intampla de multe ori sa uit cu saptamanile de machiaj.

Cam acesta a fost tagul de asta, si dupa cum stiti, taguiesc pe toti cititorii/toate cititoarele sa preia acest tag, daca le face placere.

Avem vreun puct comun? Care sunt lucrurile pe care nu le-ati facut pana acum?

Kiss Kiss.

Share:

17 comentarii

  1. Interesant articol. La salon poti sa mergi linistita, pt tratament facial iti recomand Nomasvello, lucreaza foarte curat. Iar cu tatuajul, eu am unul si nu regret ca l-am facut, dar cred ca daca esti germofoba si nu intri nici in bazin atunci clar un tatuaj iese din discutie. Trebuie sa ai incredere maxima in persoana care ti-l face.
    Also nr 4 nici eu nu l-as face, cele mai urate poze cu bot de rata, oribil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm.. eu ador blugii taiati:)). Intersant tag. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. principalul nostru punct comun este ala cu mersul la salon pentru maichiura si pedichiura. De fapt, n-am fost niciodata la salon pentru tratamente sau alte chestii, doar pentru tuns de vreo 2 ori in viata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Haha, super interesant tag-ul. ❤
    Mă identific cu punctele 3 și 5 😁👌

    RăspundețiȘtergere
  5. Poze cu bot de rata :)) pas pas si eu!
    Misto leapsa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesanta ideea, am mai vazut articole de genul in blogosfera si m-a facut sa-mi doresc astfel de articole dar pe teme erotice, cred ca ar putea fi amuzante :))

    In alta ordine de idei, rezonez cam cu toata lista ta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Super tare ideea articolul, uite ca la tema asta nu m am gandit, poate o sa incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca-l preiau :).

    cam tot asa si eu, exceptand faptul ca eu mai port blugi rupti si am cateva poze cu un usor bot de rata :)))). dar usoooor, ca sunt eu prea buzata de la natura :). ah, si eu ies machiata aproape tot timpul desi stiu ca nu-s muma padurii nici fara.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna idee, mai am teme de gandit pentru viitoare articole. Merci! Desi de la un moment dat prea mi-e teama c-o sa ma dai in judecata pentru plagiat la cate chestii faine vad la tine...

    RăspundețiȘtergere
  10. Rezonez cu tine in majoritatea, exceptie facand faptul ca port blugi taiati. De fapt sunt rupti toata ziua :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesant tagul tau, daca am timp il preiau si eu. Cu blugii taiati am avut si eu o reticenta pana cand mi-am comandat prima pereche si chiar mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pas la blugii taiati, la papucii cu blana si la duck face :)

    RăspundețiȘtergere
  13. :)) draguta ideea articolului. jumatate, cel putin, pot sa le trec si eu in lista mea. si eu am temeri ref la piscine, la manichiura si pedichiura... eu cred ca as face o lista mai mare. 20 macar:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu cred ca suntem egali in fata lui Dumnezeu. Dar nu si in fata altor oameni.

    RăspundețiȘtergere
  15. It's going to be ending of mine day, however before ending I am reading this wonderful post to improve my knowledge. paypal login my account official site

    RăspundețiȘtergere
  16. A considerably faster way is to get a gift coming from a friend or family member, as gifts aren't taxed. mortgage calculator Our mortgage calculator contains Alberta current home loan rates, so you can determine your monthly payments. mortgage payment calculator canada

    RăspundețiȘtergere