Experienta mea cu intensificatorul de gene Realash

Buna fetelor,

In urma cu mai bine de o luna va aratam aici ca am inceput testarea pentru un intensificator de gene si toate v-ati aratat interesate, asa ca astazi va expun parerea mea dupa aceasta perioada de utilizare zilnica.

Recunosc, la inceput am fost foarte sceptica. Aveam in cap scenarii paranoice, ma gandeam ca poate nu are efect sau Doamne fereste, raman fara gene. Adevarul e ca nu stiam mai nimic despre acest tip de produs. Aducandu-mi aminte de perioada inceputurilor mele in al machiajului, cand cumparam produse de make-up facute pe vapor, chinezarii adevarate, fara termen de valabilitate sau ingrediente vizibile si nu am patit nimic, am zis ca e momentul sa ma informez mai mult inainte sa decid. Am intrat pe site, am citit, m-am informat, am vazut ca este testat dermatologic si oftalmologic, si ca multa lume este incantata de acest produs, asa ca m-a convins si pe mine.

Pachetelul a venit la mine foarte rapid si bine impachetat intr-o cutie alba, simpla, cu un card Realash deasupra. Sunt femeie si recunosc, sus si tare, ca prima impresie conteaza, asa ca a primit din prima o bila alba.



Cand am deschis cutia, atunci supriza a atins cote maxime - intr-o hartie albastra, frumos legata cu o funda, trona intensificatorul de gene, cu pliante cu detalii. M-am simtit exact ca si cum as fi primit un cadou si m-am bucurat foarte tare de el.



Ce spun ei: REALASH este un intensificator inovator care își propune să fortifice, să crească densitatea È™i lungimea genelor tale. Serul regenerează genele într-un timp foarte scurt. Formula sa a fost testată din punct de vedere dermatologic È™i oftalmologic de către specialiÈ™ti. Este recomandat de cele care l-au folosit, dar È™i de blogurile de frumuseÈ›e. REALASH va adăuga volum È™i lungime genelor tale È™i le va îmbunătăți aspectul general, astfel că vor arăta pur È™i simplu spectaculos!

Ce spun eu: Sa incepem cu ambalajul, ca asa este frumos. Realash vine intr-un tub de eyeliner, si are aplicator mic, mobil de eyeliner - o pensula mica si precisa. Produsul este trasparent, nu are miros si nu lasa reziduuri pe piele la aplicare. Este ca un fel de gel, care in maxim 30 de secunde se absoarbe in piele. Zic piele deoarece metoda de aplicare este simpla, la fel ca in cazul unui eyeliner: se aplica pe pleoapa superioara, la baza genelor, dar seara, dupa demachiere, pe pleoapele curate si uscate, si este foarte facila - exact ca aplicarea unui eyeliner clasic, fara frica de a nu iesi cum trebuie codita :D



L-am folosit in fiecare seara, de la primirea sa. Cu toate ca am fost sceptica, asa cum v-am mai zis, rezultatele au aparut din prima saptamana de utilizare si m-au incantat in mod placut. Stiti ca se intampla, oricat de blande am incerca sa fim, sa mai pierdem din cand in cand o geana la demachiere? Ei bine, mie nu mi s-a intamplat asa ceva de cand am inceput sa folosesc acest intensificator de gene, deci am constatat ca intareste genele si le fortifica. Cam dupa vreo 2-3 saptamani, au inceput sa se vada si celelalte doua efecte ale sale - cresterea densitatii si lungimii genelor. Nu peste noapte, nu extraordinar de mult - gene pana la sprancene, dar am vazut atat eu, cat si cei din jurul meu, rezultate vizibile cu ochiul liber.Fara machiaj, genele pareau acum mai lungi, varfurile mai rasfirate, si parca si grosimea si culoarea lor s-a modficat. Eu avand gene blonde, am observat o usoara inchidere la culoare a lor, dar acest lucru nu cred ca o sa fie valabil si pentru fetele care au deja genele mai inchise.

Intensificatorul de gene Realash nu mi-a provocat nicio neplacere la aplicare, nu a aparut roaseata, senzatie de ochi iritati sau efecte negative. Tin sa va precizez ca in prima saptamana am reusit sa imi bag si putin produs in ochi, din cauza oboselii, dar voi sa nu faceti ca mine.

Tubul are 3 ml si are o valabilitate de 6 luni de la deschidere. Cu toate ca rezultatele finale se vad la 3 luni, eu am de gand sa il folosesc pana la ultima picatura (in limita valabilitatii, evident) pentru a ma bucura de toate beneficiile produsului.

Ingredientele sunt safe, fara parabeni, fara coloranti si produsul nu este testat pe animale.



A trecut deja mai bine de o luna jumatate de utilizare - jumatate din timpul necesar unei transformari spectaculoase a genelor, si acestea sunt rezultatele mele - gene mai groase vizibil, mai lungi si fortificate.

Si pozele doveditoare - Before (dati click pe poze pentru a le mari)


After:


Rezultatele sunt, dupa cum se vede, destul de vizibile, dat fiind ca eu am si genele deschise la culoare. Dar cel mai bine se vede atunci cand aplic rimel pe gene. Toti cunoscutii se uita la mine, si imi zic ca am ceva special, ma intreaba ce am facut, parca par mai odihnita, parca ochii sunt mai luminosi, parca mi-am pus lentile, sau mai ales parca mi-am pus gene false. In momentul in care aplic rimel, nici mama nu imi mai recunoaste genele. Devin lungi ca de revista, nici mie nu mi-a venit sa cred cat de spectaculos poate fi efectul, in fiecare zi ma uit in oglinda si ma minunez de genele mele.

Teoretic sunt la mijloculul tratamentului cu intensificatorul de gene Realash, rezultatele sunt mai mult decat WOW si de abia astept sa va rezultatele finale, la sfarsiul celor 3 luni de tratament. Va voi tine la curent, la sfarsitul acestui experiment cu evolutia mea si a genelor mele.

Intensificatorul de gene Realash se gaseste pe site-ul realash.ro, impreuna cu alte produse de ingrijire pentru zona ochilor: ser pentru sprancene, ser pentru ochi, dar si produse de cosmetice ca dermatograf, eyeliner si mascara, toate imbogatite cu extracte naturale pentru a imbunatati zona ochilor. Va invit sa ii vizitati si pe pagina de Facebook, pentru a putea fi la curent cu ultimele noutati si oferte Realash Intensificator de gene.

Voi ati incercat intensificatorul de gene Realash?

Kiss Kiss.


Share:

10 comentarii

  1. l-am avut si eu, mi s-a parut genial! am fost foarte multumita de el

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow! Deci chiar se vede un efect clar. As fii tentata sa incerc serul pentru sprancene mai ales ca eu incerc sa imi cresc sprancenele acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine m-ar tenta, am niste goluri in sprancene, la partea dinspre interior si as fi curioasa sa vad daca reuseste sa faca fata!

      Ștergere
  3. De cand zic sa imi cumpar si eu un astfel de produs pentru gene... si nu mai ajung.

    RăspundețiȘtergere
  4. e un produs pe care imi doresc de ceva timp sa il incerc si am citit multe impresii pozitive despre el, din poze se vede ca are si rezultat deci clar merita incercat

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am avut si eu!!!! Doar ca ambalajul era diferit! Inca il mai am :D
    E super fain si chiar ofera rezultate!!! Bravo!

    RăspundețiȘtergere